• Новинка
QFFL Кухненски рафтове _BOS_ Количка За Съхранение на 3-Ярусная Прибиращ се Прокатная Количка за Метални Материали Многоцелеви Багажник Организатор за Офис, Кухня, Спа?
zoom_in

QFFL Кухненски рафтове _BOS_ Количка За Съхранение на 3-Ярусная Прибиращ се Прокатная Количка за Метални Материали Многоцелеви

BGN 66.72

Продукти
check Налично за поръчка

★【Преносимо движещ решение】Количка свободно се върти на 360 градуса с помощта на 4 универсални реклами в долната част.Здрави колела с лесен скольжением позволяват лесно и удобно се плъзга в тесни пространства и да излизат от тях. ★【Голям капацитет ★ Спестяване на пространство сгъваем дизайн, дебелина на сгъване : 8 см, не заема място;★ универсално колело на 360° : лесно се движи;★ Безплатен монтаж, готова за използване в максимизиран.★【Параметър на продукта】★ Име : Тролейбуси съхранение/trolly завальцовки/тоалетна организация/полк★ Материал : Материал метал★ Цвят : бял★ Брой етажи : 3 слоя★ Капацитет на натоварване на всеки рафт : 20kg★ размери на продукта : 41x30x79cm/16x12x31inch★【Най-доброто обслужване】Удовлетворение на клиентите ни дебне.Имаме силен екип за обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси, ние незабавно ще ви отговорим или ще ви възстановим парите.Направете така, че да сте удовлетворени на 100% .★【Забележка】1. Измерение, на 1-2 см грешка при измерване нормальна2. За различни ъгли или на различни обективи на изображението на продукта може да има някои цветове, моля свържете се с к3. Ние продаваме само отложен и не включваме други продукти.

Те също купуват с този продукт..