• Новинка
Ножици за бебешка храна, Антиржавейные Преносими Ножици За бебешка храна Керамични Безопасни за Детски Принадлежности(розов)
zoom_in

Ножици за бебешка храна, Антиржавейные Преносими Ножици За бебешка храна Керамични Безопасни за Детски Принадлежности(розов)

BGN 10.79

Продукти
check Налично за поръчка

Преносим : Подкрепа на кутия за съхранение и капака на ножици, керамични ножици за хранене са удобни и практични.Дръжте санитарен : Лесен за това да се почистват и поддържат, ще ви помогне да си нож бебешка храна винаги санитарен.Висококачествени материали : Ножица за хранене на бебета, изработени от керамика и пластмаса, хигиенични и никога не ръжда, не носят миризми или вкусове на храната.Удобство на пръстите си : Керамично острие много по-трудно метали, по-безопасни метални ножици със същата острота.Лек, за да отсече : Ножица за хранене на бебето може да впечатляващо отсече храна на малки парчета с размер на хапка, леки, за да отсече чрез храна.Функция : 1. Лек, за да отсече : Ножица за хранене на бебето може да впечатляващо отсече храна на малки парчета с размер на хапка, леки, за да отсече чрез храна.2. Пръст приятелски : Керамично острие много по-стегната метали, по-безопасно, отколкото метални ножици със същата острота.3. Преносим : Подкрепа на кутия за съхранение и капака на ножици, керамични ножици за хранене са удобни и практични.4. Висококачествени материали : Ножица за хранене на бебета, изработени от керамика и пластмаса, хигиенични и никога не ръжда, не излъчват миризми или вкусове на храната.5. Дръжте санитарен : Лесно почистване и поддръжка, ще ви помогне да поддържате вашия нож за бебешка храна винаги санитарен.Параметри : Тип на продукта : Бебешка храна Scissors Material : Пластмаса+керамика кръст Бод Пакет списък : 1 х Бебешка храна Scissors1 х Ножици Cover1 х Кутия за съхранение.

Item Type:
Baby Food Scissors
Material:
Plastic+Ceramic
Package List:
1 x Baby Food Scissors1 x Scissors Cover :
1 x Storage Box :

Те също купуват с този продукт..