• Новинка
ZYZB Стенен Сешоар Скоба Гребен стойка За Съхранение на Безударные Сешоари Притежателите Баня Пластмаса Многофункционален Органайзер-часова (Цвят : бял)
zoom_in

ZYZB Стенен Сешоар Скоба Гребен стойка За Съхранение на Безударные Сешоари Притежателите Баня Пластмаса Многофункционален

BGN 38.72

Продукти
check Налично за поръчка

【Здрав и надежден】е изработен от висококачествен материал PP, той може да устои на дневни надраскване и замира, като същевременно осигурява отлична устойчивост на топлина.Нетоксичен и безвкусен. 【Лесна инсталация】добър държач за сешоар за домашна употреба или за използване в хотела.подходящ за всички видове фенов с приложения по-малко от 8 виж 【богат на функции за спестяване на пространство】стенни сешоар за коса, дишаща, може да се съхранява четки за зъби, гребени и т.н.; Запазване на място и дръжте баня за чистота. 【Подвижна дизайн】кутия за съхранение и рама могат да бъдат разделени и почистване е по-удобно.Твърдо държи на своя сешоар или изправяне на косата, удобно и безопасно. 【Прост, елегантен и уникален дизайн】Гладка повърхност и заоблени ъгли не са рязко външен вид.Прост и стилен дизайн го прави не само финишером, но и по-добър украса в банята.

Те също купуват с този продукт..