• Новинка
ZKS-KS Полк За Баня, Стойка За Вана Стойка За Баня Телескопична Нескользящая Многофункционална Стойка За Баня с Притежателя на Таблет, Чекмедже За Мобилен Телефон и Д?
zoom_in

ZKS-KS Полк За Баня, Стойка За Вана Стойка За Баня Телескопична Нескользящая Многофункционална Стойка За Баня с Притежателя

BGN 208.09

Продукти
check Налично за поръчка

【лесен за използване】:Няма нужда да се събират рафт за баня, просто издърпайте удължител, за да го съпоставим с вашата вана, можете да започнете да го използвате, лесно сгъване и съхранение. 【Аксесоари за баня】:Това, полици за баня, която ще улесни вашето време за почивка.Превърнете обичайните си ежедневни баня в релаксираща домашен спа-център. 【Здрав и издръжлив】 : Шкафовете за баня са изработени от естествен бамбук, който не е плесенясал, без пукнатини, по-здрав, издръжлив на тегло, красив и стилен.Той многократно е полирана ръчно и се чувства по-гладко и комфортно.Това е един добър помощник за вашата баня на живот. 【Интимен дизайн】 : Шкафове за бани-това е плъзгаща се конструкция, подходяща за различни вани; богат на функции, за да отговарят на нуждите на различни хора. 【Ние ви обещаваме】: че нашите продукти ще ви направи много щастлив.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще се радваме да ви помогнем!И отговорете на вашата електронна поща, в рамките на 24 часа.

Те също купуват с този продукт..