• Новинка
ANGEL ' S LIGHT RAPHAEL - Луксозна ароматна свещ. Лечебната Енергия, Радостта От Живота. Елегантен дизайн. Ръчна изработка. Натурален соев восък с етерични масла. Сандалово дъ?
zoom_in

ANGEL ' S LIGHT RAPHAEL - Луксозна ароматна свещ. Лечебната Енергия, Радостта От Живота. Елегантен дизайн. Ръчна изработка.

BGN 31.92

Продукти
check Налично за поръчка

Лековита, Оптимистично и Жизнерадостная енергия.Радостта от живота.Висшите вибрации.За Защита по време на пътуване.Перфектен за ежедневните ритуали, като Медитация, Молитва, воденето на дневник, Релаксация.Ръчна изработка, Екологично чисти, 100% веган, Натурален соев восък, Еко памук фитил.Ароматерапия, Висококачествени съставки, етерични масла.Елегантен дизайн.Отличен избор за подарък за всякакъв повод.изцеление на тялото, ума, душата, изцеление на отношенията или емоции, внимание по време на пътуване, ако искате да се изработи нови здравословни навици, ако искате да се чувствате радост от живота и по-високи вибрации.Архангел Рафаил, която е вдъхновена от тази свещ, е свързано с изцеление.Той е човек, който възстановява здраве, прогонва демоните, а също ни дава възможност и знания за самолечение и лечение на други.Рафаел-това е един Ангел, който ни защитава по време на пътуване.Участък за свещ РАФАЕЛ, ако имате нужда от : изцеление на тялото, ума,душата,изцеление на отношенията или емоции,внимание по време на пътуване,ако искате да се изработи нови здравословни навици, ако искате да почувствате радостта от живота и по-високи вибрации.Свещ РАФАЕЛ заедно с МИХАИЛ и ГАВРИИЛ е бил създаден с намерение да се използва в ежедневните ритуали, като медитация, молитва или воденето на дневник.Това помага ни напомнят, каква трябва да бъде здрава, щастлива и щастлив живот.Той може да се използва за създаване на спокойна и естествена атмосфера.Всички свещи Angel Light са изработени ръчно с изключително внимание и от висококачествени съставки, за да се гарантира, че продукта, който получавате, отговаря на най-високите стандарти.Всяка свещ е изработена ръчно от 100% веганского естествен соев восък.Соев восък, от който ние произвеждаме нашите свещи, не съдържа хербициди, пестициди и токсини.

Те също купуват с този продукт..