• Новинка
HiVehicle Нова, иридий запалителната свещ OE19299585 41 962 - Специално за Chevrolet, GMC, Cadillac, Buick,Hummer,Oldsmobile,Pontiac,отлично качество,комплект 8шт.
zoom_in

HiVehicle Нова, иридий запалителната свещ OE19299585 41 962 - Специално за Chevrolet, GMC, Cadillac, Buick,Hummer,Oldsmobile,Pontiac,отлично

BGN 31.99

Продукти
check Налично за поръчка

【Високо качество от висококачествен материал】 : Обелените изолатор алуминий на прах от Германия ALMATIS(модел : HVA FG Q06) и полноавтоматическое изопрессование, Желязна обвивка(модел : 20# 08 AL) и автоматично заваряване/търкаляне на огъване;Централен електрод Иридиевый сплав и 360 градуса лазерна заварка. 【Намаляване на риска от】 : Актуализиран дизайн намалява риска от разкъсване по време на работа. 【Подобрява горивната ефективност на】 : Свещи от иридиевого сплав G-Power осигуряват отлична производителност за сметка на подобряване на енергийната ефективност, намаляване на емисиите на Acdelco и по-бързо стартиране. 【Повишена проводимост】 : Повишена проводимост и контрол на топлината за добро общо състояние.Стабилност : 0,5 мм лазерно заваряване на тънките иридиевого на върха намалява необходимото напрежение, осигуряване на висока устойчивост и стабилно стабилна искра. 【Трайност】 : Трехвалентное метално покритие притежава отлични устойчиви на корозия и противоизносными свойства, както и тройно уплътнение уплътнител, премахва течове на гориво на газ.ВЪВЕЖДАНЕТО на КОМПАНИЯТА, Основана от 1992 г. насам .Произвеждаме свещи мотоциклети от 1993 година. Свещ запалване на мотоциклета ОЭМ на вътрешния с 2000. Разработват свещи резисторного тип с 2002 година. Влиза в гама от автомобилни свещи от 2005 г. насам. Премина система ISO/TS 16949 през 2009 година. Използвайте автоматичното производство и поточна линия с 2012 година. Нов завод за автомобилни свещи, създаден през 2014 година. Запалителната свещ Hi Vehicle iridium използва скъпоценен метал-иридий с висока устойчивост на топлина, устойчивост на абляции и отлична устойчивост към окисление.Диаметър на края на запалване на централния електрод е близо до 0,6 mm, запалване е по-силна, изгарянето е по-чист, спестявания на гориво е очевидно, и той е силен противоинтерференционный ефект, а срокът на служба в 3-5 пъти повече, отколкото при обикновена свещ.Правилното подаване на свещи могат да помогнат да постигнете добри характеристики на двигателя и икономия на гориво.Двигател с достатъчно компресирани и правилна топливовоздушной смес не може да възпламенят горивния заряд на един или няколко серверальными начини,в зависимост от състоянието на свещите.Прекъсването може да бъде причинено от неправилна смес от гориво и въздух в цилиндъра.Проблемът най-често причинена от повреден запалване.

Те също купуват с този продукт..