• Новинка
Еко-килимче за йога с единорогом за деца, нескользящий, постелката за йога за деца на възраст от 1 до 12 години, подложка за упражнения за деца, постелката за йога за м?
zoom_in

Еко-килимче за йога с единорогом за деца, нескользящий, постелката за йога за деца на възраст от 1 до 12 години, подложка

BGN 27.96

Продукти
check Налично за поръчка

✅ Високо качество : Донеси магията на йога на своите деца, бебета и деца, твърдят от магия вътре в тях!Нашите постелки за йога весели са меки и могат да се използват като игрална подложка, за йога/медитация или като подложка за упражнения. ✅ Нескользящие : Нашите постелки за йога двуслойни, двете страни за предотвратяване на занасяне-те ще се придържаме към пода, осигуряване на сигурен и надежден захват за вашето дете по време на практикуване на йога.Заоблени ъгли улесняват прокатку. ✅ Е много дебела : Нашите подложки с дебелина ¼ инча, двуслойни и супер меки, тя осигурява отлично омекотяване, комфорт и подкрепа за вашите деца.Размери-24х60 инча. ✅ Лесен за почистване : Лесен за протирается, издръжлив и водоустойчив. ✅ Екологично чисти, нетоксични : Нашите постелки за йога е 100% нетоксичен, нямат мирис и не съдържат латекс, фталатов, PVC и БПА, а също така са лесни и трайни.Постелки за йога Магик unicorn са идеални за бебета, малки деца и деца на възраст до 12 години. Тези подложки за деца осигуряват мека и безопасна повърхност за вашето дете на време корема, йога/време на игра за 3-6 - годишни, творческа игра и йога за 6-10 годишни, тренировъчен подложка за вътрешната/външната йога за 9-12-годишните.Нашите красиво обзаведени потребителски двуслойни постелки с не-хлъзгава повърхност, за да осигури поддръжка и комфорт.Подложки Магик се състоят от TPE (термопластичен еластомер), който е траен, не е токсичен и екологично чисти.Йога е отличен начин да научим децата на осъзнатост и да се отпуснете, като им помага по-лесно да се справят с житейски трудности.Йога в ранна възраст спомага за сътрудничеството и състраданието, а също така повишава самочувствието и осъзнаването на тялото.Всяка подложка е магическата аффирмацию с цел да се внуши на детето си магическа вяра.И не забравяйте : "светът е пълен с магически вещи, търпеливо очакват, когато нашето чувство за обострится".

Те също купуват с този продукт..