• Новинка
DDPD Йога, Фитнес Дебела Нескользящая Мека Възглавница и Вкус 183611,4 см Дебела Подложка За Йога, Нескользящие Упражнения и Фитнес Постелки с Каишка За Носене на Йога, Ф?
zoom_in

DDPD Йога, Фитнес Дебела Нескользящая Мека Възглавница и Вкус 183611,4 см Дебела Подложка За Йога, Нескользящие Упражнения

BGN 14.32

Продукти
check Налично за поръчка

1. Осигурете стабилна амортизирующую повърхност с усещането за естествен каучук. 2. Осигурете цялата подкрепа и комфорт, необходими за правилното привеждане в съответствие. 3. Огнеупорни и водоустойчиви, може да се използва навсякъде. 4. Мек и дебел, може да се сгъне и да се съхраняват в компактно пространство. ❤ УПРАЖНЕНИЯ и ФИТНЕС-МАТ : Класически килимче за йога идеално за всички видове фитнес и упражнения, включително йога, пилатес,медитация и всяка тренировка на пода.Обикновено има разлика в 1-3 мм между образа и действителния продукт.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти навреме!❤ РАЗМЕРИ : 72 x 24 x 0.31/0.55 инча(Lxwxh) .По-дълъг и по-широк от обикновените постелки за йога, са подходящи почти за всички.Постелки за йога са доставени с безплатна чанта за пренасяне и колан,можете да ги носите в салона или където и да отидете.4.Удължавам : 183*61 см ,лек тегло : 0,9 кг(1,8 кг) удобен за носене.

Те също купуват с този продукт..