• Новинка
Сватбена Гребен За Коса Цвете Сватба Част на Косата,Щедър Сребърен Цвят Лист Жени Шнола Планински Кристал, Сватбена Прическа Ръчно кабелна Сватбен Клип За Коса, Ак?
zoom_in

Сватбена Гребен За Коса Цвете Сватба Част на Косата,Щедър Сребърен Цвят Лист Жени Шнола Планински Кристал, Сватбена Прическа

BGN 26.32

Продукти
check Налично за поръчка

[Те кара да блесне] Нежен - единственият начин да се опише този сватбен гребен за коса.Красиви лъскави сватбени аксесоари за коса ще ви направи най-блестяща в своя най-голям ден.Това подчертават вашата красота е повече, отколкото в обикновените дни. [Неща] Durable сплав с блестящи кристали.прозрачни кристали, мъниста, украсени с листа сплав.Нашата сватбена шнола за коса изработена от ръчно.Цветни сватбени аксесоари за коса стил. [Размер] Сватбена шнола за коса от 20*10,5 см, клонка се огъват, така че може да се огъне перука в съответствие с вашите желания външен вид.Красива шнола за коса е много нежна,какво ви прави чаровната и получава повече комплименти. [Причина] Сватбена шнола за коса е подходяща за всякакви специални поводи като сватба, годеж,абитуриентски бал,парти и т.н. Това е най-изискан подарък за булката.Това е идеалното допълнение, ще съживи целия образ на вашата сватбена рокля!!!. [Поддръжка] Ръчна работа, гарантирано качество, подходящи за булка, шаферка или цветни момичета, ако имате някакви проблеми ,моля ,свържете се с нас, ние веднага ще решим проблема за вас, докато не сте доволни.Добре дошли в нашия магазин,ние се опитваме да предоставим на нашите клиенти най-добрите продукти и услуги,ако имате някакви въпроси/проблеми,моля не се колебайте да се свържете с нас, надяваме се, че имате добро настроение тук.Марка : Wedding Shop Hand кабелна, гъвкав и гибкийцвет : сребро Размер : Дължина около 20 см, ширината е около 10,5 смшейп : Leafs Series : Сватбена шнола за коса❤ повод : Сватба/парти/бала/юбилей/Коледа/Черен петък/вечерта и всякакви други специални случаяпримечание : Размер може да бъде 1-2 см, неточността се дължи на ръчно измерване; Цвят може да се различават малко от различно осветление.Имаме много прецизно опаковане на всяка крачка.Благодаря ви, че дойдохте.

Те също купуват с този продукт..