• Новинка
Fstrend Bridal Сватбен Гребен За Коса Сребърни Блестящи Кристали Булката Странични Пити Клипове Crystal Аксесоари За Коса, за Жени или Момичета (злато)
zoom_in

Fstrend Bridal Сватбен Гребен За Коса Сребърни Блестящи Кристали Булката Странични Пити Клипове Crystal Аксесоари За Коса,

BGN 7.73

Продукти
check Налично за поръчка

♥Сватбен гребен за коса на булката е изработена от висококачествена сплав.Креативен дизайн и отлично качество на изработката, както и е 100% ръчна изработка на принцеса фиби за коса ще ви елегантно. ♥Размер : приблизително 5.5 инча*2.8 инча(14*7 cm.).Кристални аксесоари са свързани с регулируема медна тел, така че можете свободно да регулирате тяхната позиция, без да се повреди. ♥Причина : идеален за сватби,абитуриентски бал,парти, партита,Коледа,черен петък,неформални техники,меден месец и ежедневието.Той ще се прослави вас елегантно и красиво. ♥Ползи : U-образна гребен за коса лесно се вкарва в косата,гребен за коса гладка и удобна в чорап, с U-образен дизайн в расческе за косата, което го прави гребен за коса на булката е по-стабилна и не е лесно пада. ♥Ние предлагаме 30day after-services,ако искате да се върнем и да се върнете, моля, дръжте пакети и капки моите продукти нови.

Те също купуват с този продукт..