• Новинка
512GB USB Flash Drive,2-в-1 Dual USB Type -C 512gb Flash Drive Thumb Metal Memory Stick за смарт телефони USB C, таблети, КОМПЮТРИ.
zoom_in

512GB USB Flash Drive,2-в-1 Dual USB Type -C 512gb Flash Drive Thumb Metal Memory Stick за смарт телефони USB C, таблети,

BGN 26.39

Продукти
check Налично за поръчка

1.【2 в 1 двойна флаш памет】C USB флаш-диск 512 GB с USB интерфейс и Type-C, за компютър и за Android телефони.Вместо това, можете лесно да прехвърляте файлове и данни между смартфони, планшетами и компютри,ефективно спестяване на време, пренос на файлове и значително подобряване на ефективността на работа.Моля, обърнете внимание, че интерфейс не се прилага нито една i Phone и Micro-USB. 2.【 Високоскоростен пренос на】дава възможност за прехвърляне на големи файлове от USB памет по-малко време.Спестете повече време и усилия при прехвърляне и изтегляне на файлове. 3.【Отлична съвместимост и щепсела и да играе】Щепсела и да играе, не е необходимо да инсталирате никакъв софтуер.Можете свободно да гледате филми и да слушате музика, просто включете USB устройство към телефона .Поддръжка за Windows /Mac OS, която е съвместима с USB 2.0 .Поддържа всички видове устройства на PC и Type-C, които имат функция OTG. 4.【Висок клас и свободно въртящи】Дръжка-диск 512 GB използва висококачествен метален корпус. Въртене на 360° защитава конструкция с покритие, което предпазва от загуба на покрива, а дизайнът конфитюр точка на 90 ° позволява да се избегне случайно на въртене на диска. 5.【Голям капацитет】все още загрижени за липсата на паметта на мобилния си телефон?Трябва да се подготви флаш памет флаш памет, която осигурява допълнително съхранение за вашето мобилно устройство снимки, музика, видео и други файлове.

Те също купуват с този продукт..