• Новинка
ZHANMAM Баня Пространство Алуминиева полк вана однослойная стенни душ полк Душ Caddy Монтиране на стена рафтове за съхранение на Винт за закрепване 0306 (размер : 80 см)
zoom_in

ZHANMAM Баня Пространство Алуминиева полк вана однослойная стенни душ полк Душ Caddy Монтиране на стена рафтове за съхранение

BGN 73.88

Продукти
check Налично за поръчка

✽ HEAVY DUTY : Цельнометаллическая конструкция, осигуряваща качество и дълготрайност.Той е проектиран и построен, така че да продължи дълги години. ✽ ЗАЩИТА ОТ РЪЖДА : Изработен е от космически алуминий , защита от корозия, подходящ за влажна среда, като баня и кухня. ✽ ЗАЩИТА на КОЖАТА : Край полотенцесушителя са заоблени, за да защити кожата ви от надраскване. ✽ МАТОВО ПОКРИТИЕ : Ръчно матово покритие от неръждаема стомана (екологично чист процес, без използване на химически вещества), устойчиви на ежедневно надраскване, корозия и потъмняване на стенописите. ✽ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : ЦЕЛИ, МОНТАЖ НЕ се изисква.Пакетът идва с инструменти за монтаж с винтове, анкерами, шестигранным инструмент и за монтиране на стена, използвайте приложени крепежни винтове за надеждно закрепване на притежателя, винт за монтаж може да се прилага за всички гладки стени, включително, но не само, каменни стени, боядисани стени и мраморни стени.Стъклена етажерка за баня, прави живота по-лесен и удобен Как да инсталирате : 1. Поставяне на огради, 3 винта, затегнете винтовете с гаечен ключ и се събира в багажник.2. Затегнете винтовете на рафта за закрепване на стъкло.3. Маркирайте мястото, където трябва да се пробият дръжка.4. Разбирай дупка сверлом 6 мм и поставете разширителния винт.5. Вверните винтовете с гаечен ключ.6. Задайте рафт и затегнете винтовете на рафта.Параметър : Материал : пространство aluminum Main Цвят : сребристо Покритие : матово покритие Начин на инсталация : Удар installation Note : Този пакет съдържа само този продукт и не съдържа никакви декоративни елементи, свързани със снимка.100% гаранция за качеството на продукта.Моля, позволете 1-3 см грешка и малка разлика в цвета, срокът за доставка е от 15-20 дни.Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще бъде на разположение 24 часа в денонощието.Обслужването на клиентите се извършва онлайн 24 часа в денонощието, а следпродажбено обслужване е гарантирано.

Те също купуват с този продукт..