• Новинка
Титуляр играчки за баня окото Okuyonic, Прагматичен широко приложим продукт вани за Съхранение на играчки за баня на малки деца Лесен за инсталация за дома(пинк)
zoom_in

Титуляр играчки за баня окото Okuyonic, Прагматичен широко приложим продукт вани за Съхранение на играчки за баня на малки

BGN 52.88

Продукти
check Налично за поръчка

【ЗДРАВ МАТЕРИАЛ】- Изработен от безопасни материали, изящна изработка, траен и има дълъг срок на служба. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】- Лесно се инсталира, със супер силни лепило за надеждно съхранение на играчки за баня на място. 【ЛЕСНО да ИЗСЪХНЕ И да се ПОЧИСТВАТ】- Mesh мрежа позволява на водата да излязат напълно от чанти и прави играчки бързо чисти и сухи. 【ШИРОКО ПРИЛОЖИМА】- Можете да поставите не само детски играчки, но и тоалетни принадлежности, шампоан, кърпи, чаши или други продукти за грижа. 【PRAGMATIC】- Симпатична чанта за съхранение може ефективно да запазите баня организирана и чиста, че е много практично.Функция : 1. Изработен от безопасни материали, фина изработка, е здрава и има дълъг срок на служба.2. Mesh мрежа позволява на водата да излязат напълно от чанти и прави играчки бързо чисти и сухи.3. Лесно се поставя, със супер силни нещастници, да здраво, за да запази вашата вана за съхранение на играчки на място.4. Симпатична чанта за съхранение може ефективно да запазите баня организирана и чиста, че е много практично.5. Може да се поставят не само детски играчки, но и тоалетни принадлежности, шампоан, кърпи, чаши или други продукти за грижа.Параметри : Тип на продукта : Чанта за съхранение на продукти за баня Материал : плат Осъществяване списък : 1 х чанта 2 х Изсмукване на дискове.

Item Type:
Bath Products Storage Bag
Material:
Cloth
Package List:
1 x Bag2 x Sucking Discs :

Те също купуват с този продукт..