• Новинка
Турска Мароканска лампа с бронзов основание - Yarra Decor 3 варианта на цвят Ръчна изработка на Лебед шията Тифани Мозайка от Стъклени Нощни лампи за Спалня (led лампа в ко?
zoom_in

Турска Мароканска лампа с бронзов основание - Yarra Decor 3 варианта на цвят Ръчна изработка на Лебед шията Тифани Мозайка

BGN 31.99

Продукти
check Налично за поръчка

✔️【Модерен дизайн и са чудесен подарък】- Изящни занаяти ръчно изработени правят лампа турска лампа страхотно, тя изглежда престижна и загадъчна.Блестяща мозайка стъклена лампа-наистина е идеалното бижу за всяка част на стаята.Като идеален тумбочкой за хол, спалня, кабинет, детска стая и т.н. ✔️【СПЕЦИАЛЕН ДИЗАЙН】- Класически меден скоба комбинирана с мозаичным абажуром ръчно изработени, което прави всяка лампа е уникална.В същото време е и специален подарък за вашия специален човек. ✔️【3 цвята】- Турската нощна настолна лампа има 3 цвята (бял, топъл, дневна светлина).Топла светлина-това е много романтично и топло настроение.Бяла светлина се използва за осветяване на стаята.Дневната светлина е подходяща за всеки вътрешната сцена.Тази лампа ще ви донесе различен и специален опит за домашно осветление. ✔️【Използване на лесни за лесен монтаж】- Инсталиране на турски лампи, не е сложно, трябва само да извадите стъклена лампа и електрическата крушка и да ги.Междувременно, той съдържа висококачествени led крушка с регулируема яркост, която е на стойност 10 долара. ✔️【БЕЗГРИЖЕН ГАРАНЦИЯ】-Турска настолна лампа Yarra-Décor се доставя с 90-дневна гаранция за връщане на парите и на 3-месечна гаранция.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с настолна лампа, ние се стремим да направим това точно за вас.Бързото и приятелско обслужване, ще бъде гарантирана!.

Те също купуват с този продукт..