• Новинка
HDTIME-Настолна Лампа с USB Порт за зареждане, 3 Режима на Осветление,3 Нива на Яркост, Настолна Лампа, Сензорно Управление, Регулируем Led Розова Настолна Лампа за Четене,?
zoom_in

HDTIME-Настолна Лампа с USB Порт за зареждане, 3 Режима на Осветление,3 Нива на Яркост, Настолна Лампа, Сензорно Управление,

BGN 15.99

Продукти
check Налично за поръчка

♥USB порт за зареждане : зареждайте устройството чрез USB изход 5 V/1 A.Съвместими с вашия компютър, блок захранване и въвеждане на други източници на хранителни вещества.Вграден USB порт поддържа вашия телефон за пълно зареждане и в рамките на reach. ♥Няколко режима на осветление за различни сцени : Настолна лампа идва с чувствителен на допир, за да регулирате яркостта на 3 и режима на осветление 3.Продължавайки да натискате бутона за 2 секунди, вие ще можете да промените режими на осветление : Топла светлина->Бяла светлина->Нормална светлина. ♥Многоугольный сгъваем дизайн : Миниатюрен корпус лампи, няма да отнеме твърде много място на бюрото ви.Диапазон на ротация на главата на лампата може да се регулира на 180 градуса по вертикала и 60 градуса по хоризонтала, а корпусът на лампата може да се сгъва на 75 градуса. ♥ЕНЕРГИЯ ЕФЕКТИВНА и ДЪЛГОТРАЙНА : Лампа LED HDTIME е направена от енергоспестяващи LED 32pcs, увеличаване на продължителността на живота до 40,000 часа.Тялото на осветителното тяло е направено от алуминиева сплав, която е по-добро разсейване на топлината, защитава и увеличава продължителността на живота на LED. ♥Грижи за очите : Светлина е мека, не е блестящо, без отблясъци, на който може да се облекчи вашето пространство, без да вредят на очите си.Идеално за училище, работа, четене и сън.

Те също купуват с този продукт..