• Новинка
Entatial A9 Камера с Висока Разделителна способност Камера за Сигурност,Безжична WiFi WiFi Инфрачервена Камера за Нощно Виждане Камера за Наблюдение за Откриване на Движен
zoom_in

Entatial A9 Камера с Висока Разделителна способност Камера за Сигурност,Безжична WiFi WiFi Инфрачервена Камера за Нощно

BGN 16.31

Продукти
check Налично за поръчка

ЗДРАВ : Вътрешна камера с магнитен въртяща се на стена, силна магнитна чрез адсорбция, камерата може да бъде здраво закотвени.Се ПРИЛАГАТ ЗА : Камера за сигурност може да се използва като правоохранительного орган, шофиране, каране на секретаря, подходящ за индивидуален, домашен, магазинного наблюдение.ПЪЛНОТО ФУНКЦИОНИРАНЕ на : камерата поддържа се запис, вграден мониторинг на точката за достъп, дистанционно управление молба, сигнал за засичане на движение, на работа, по време на зареждане.МОЖЕ да се използва НА открито : камерата е точка за достъп, може да се свържете на телефон дори без мрежа (в стаята : 10 м/32,81 метра, на открито : 30~50 m/98,4~164 фута).ДОБРО ПРИКРИВАНЕ на : Камера за сигурност с 6 ИНФРАЧЕРВЕНИ светодиода за нощно виждане, няма светлина в режим на нощно виждане, му е трудно да открие крадец, и наблюдение е по-удобно.Параметри : Състояние на 100% абсолютно нов Тип продукт : A9 Помещение Материал : ABS Цвят : както е показано на снимката Размер : Approx.44x24 мм/1.7x0.9in Резолюция : 1920x1080 P видео Формат : ASF Компресиран формат : H. 264 Поддръжка на приложения : за Android/i OS Плейър софтуер : За VLCPlayer/Съхранение Желаете : Карта памет, максимална поддръжка на 64 GB(не е включена в комплекта) Напрежение за зареждане : DC-5 V/1 A Тип батерия : Вградена акумулаторна полимерна литиева батерия Капацитет на батерията : 320 ма може да записва около 2 часа Тегло : Approx.100g/3.5 oz Осъществяване списък : 1 х камера 1 х въртене на магнитното закрепване на база 1 х USB кабел 1 х Ръководство за потребителя Забележка : 1. Моля се допускат отклонения от 1-2 инча поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
A9 Camera
Material:
ABS
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx.44x24mm/1.7x0.9in
Resolution Ratio:
1920x1080P
Video Format:
ASF
Compressed Format:
H.264
APP Support:
For Android/iOS
Player Software:
For VLCPlayer/SMPlayer
Storage:
Memory card, maximum support 64GB(not included)
Charging Voltage:
DC-5V/1A
Battery Type:
Built-in rechargeable polymer lithium battery
Battery Capacity:
320mAh can record about 2 hours
Weight:
Approx.100g/3.5oz
Package List:
1 x Camera :
1 x Magnetic Rotation Mount Base :
1 x USB Cable :
1 x User Manual :
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..