• Новинка
Мини WiFi Шпионска Камера 1080P, Безжична Скрита Шпионска Камера, Аудио и Видео Запис На Живо, Домашна Охранителна Камера Гледане на деца/Автоматично Нощно виждане/ Ала?
zoom_in

Мини WiFi Шпионска Камера 1080P, Безжична Скрита Шпионска Камера, Аудио и Видео Запис На Живо, Домашна Охранителна Камера

BGN 20.79

Продукти
check Налично за поръчка

【Ултра мини шпионска камера, wifi】Диаметър на шпионска камера, Wifi : диаметър е 1,57 инча, а височината-0,61 инча, тегло 0,05 килограма, е най-малката wifi камера на пазара и е снабден с клипс и гривната. 【Безплатна инструкция ВИДЕО и 365 дни гаранция 】, За да може всеки клиент може правилно да използвате всички функции на камерата, направихме видео ръководство в Youtube, моля, следвайте видео инструкции и ръководство за потребителя, всеки въпрос, моля, първо се свържете към нас за помощ, ние ще отговорим на вашето съобщение в рамките на 12 часа. 【Функции】①Remotely преглед навсякъде ②HD 1080стр. ③140°широк ъгъл на ④Support до 128 GB SD карта (не е включена в комплекта) ⑤1.5 часа вградена батерия ⑥Automatic за нощно виждане. 【3 начина за свързване на】①Remote Мониторинг, с помощта на приложения (нужда от 2,4 G WIFI) Свържете камерата към дома wifi с помощта на приложение, можете да го гледате и записвате видео в реално време, на всяко място; ②24 часа цикличен запис на SD картата; ③Camera Hotspot Connect, обърнете внимание, че разстоянието между телефона и камерата се намира в рамките на 5 м.). 【Обновената интелигентна аларма за откриване на движение и автоматично нощно виждане】да се Излиза навън, можете да получавате предупредителни съобщения в телефона при засичане на движение и да записвате видеоклипове в приложението на SD-картата.Устройството има 6 ИНФРАЧЕРВЕНИ лампи (без люмена), функция нощно виждане се включва автоматично, като само за екология ще стане скучна. 24-часова циклична запис : поставете micro SD карта, помещение включите режим 24-часов цикличен запис, и запис ще се съхраняват на вашата SD-карта.Режим на запис за откриване на движение : камера просто записва, когато открива движещи се обекти.(Спестете заряд на батерията).Режим на запис на телефона : Натиснете върху иконата на видео, камерата ще включва запис на телефона, и записът се съхранява в телефона си. (Ако не разполагате с SD-карта, можете да използвате запис на телефона).Използването на Wi-Fi : Можете да използвате всяка мрежа за директно излъчване заснет материал от всяка точка на света, като само включите в тази шпионски софтуер фотоапарата към вашата домашна Wi-Fi мрежа.Без Wi-Fi : .Ако няма Wi-Fi, камера и да записвате видео и да го запишете на SD картата.Тази мини камера може да се изгради точка за достъп, можете да използвате тази точка за достъп, камера за гледане на видео в реално време. 24-часова циклична запис : поставете micro SD карта, помещение включите режим 24-часов цикличен запис, и запис ще се съхраняват на вашата SD-карта.Режим на запис за откриване на движение : камера просто записва, когато открива движещи се обекти.Режим на запис на телефона : Натиснете върху иконата на видео, камерата ще включва запис на телефона, и записът се съхранява в телефона си. (Ако не разполагате с SD-карта, можете да използвате запис на телефона).

Те също купуват с този продукт..