• Новинка
В Морето Морски Животни Стикери За Стена,на брега на Океана Делфин 3D Пол Стикери За Стена, Подводен Морски Живот си САМ Стенен Декор за Баня на Децата Момичета Детск
zoom_in

В Морето Морски Животни Стикери За Стена,на брега на Океана Делфин 3D Пол Стикери За Стена, Подводен Морски Живот си САМ

BGN 10.39

Продукти
check Налично за поръчка

Нашите стикери за стени на морския живот-това е подвижна самоклеящийся PVC материал, лесно се поставя и се изчиства, подвижни и водоустойчив, цвят почти не избледняват, просто трябва да се направи само с вашите голямо въображение!.Самоклеящийся, просто залепете го върху гладка, равна, суха и свободна от прах област, без инструменти.Никакви лепкави следи, и не е нужно да се притеснявате за увреждане на боя за стени.Тези стикери за стена в морето, подходящи за украса на детска, спалня, всекидневна, а също са идеални за украса на врати, прозорци, шкафове.Добър партньор за дефектна стени, капак на повредената част от стената.Всяко дете е пълен с любопитство към морето.Игра - любим начин за обучение на нашия мозък.Тези етикети Sea Life wall art е не само чудесен образователен инструмент, но и интересен начин за украса на вашата стая.Стикери за стена x 1, готов размер : 88 см/34,6 инча x 69,5 см/27,4 инча, състои се от 2 малки листа стикери за стена.Размер на довършителни работи, както е показано на фигура, или можете да направите със собствените си ръце, както искате.Креативни стикери за стени на морския живот също съдържат някои интересни етикети, можете да направите каквато и да е комбинация.Спецификация : Материал : Екологично чист премия PVC материал.Размер : Разнообразни, както е показано на фигурата.Защо избрахте нашите стикери с мультяшными животни? ▶ Подвижна за многократна употреба и ▶ Лесно отсоединяется, клеится и полива ▶ Той няма да навреди на повърхността на предмети ▶ е Много подходящ за дългосрочно или временно ползване ▶ Може да се актуализира всяко място на място, което искате, Като използвате? 1.Преди да нанесете внимателно почистете повърхността, се уверете, че тя е суха, гладка, в него няма нито прах, нито вода. 2.Направи си сам с твоето голямо въображение! 3.Вземете стикер с долната хартия и я залепете в очакваната позиция, се препоръчва да върви отгоре надолу; можете да се залепи първо един ъгъл, а след това си го сложите след определяне на разпоредби. 4.Малки мехурчета, които се появяват в процеса на залепване, може леко да се изгладят стъргалка и други предмети.Топли бележки 1.Вие трябва да почистите повърхността на стената и я държи суха, преди да я залепи, че може да удължи срока на използване на продукта, го предотврати деформиране и спад. 2.Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимката.Нашите услуги : Ние ще направим всичко възможно, за да ви осигури най-търсените продукти.Вашето удовлетворение-това е най-голямото потвърждение за нас.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се опитаме да отговорим на тях в рамките на 24 часа и ние ще се опитаме да решим проблема.

Material:
Eco-friendly premium PVC material.
Size:
Assorted as shown in the picture.
Why choose our Cartoon Animals Stickers? :
▶ Removable and reusable :
▶ Easy to detach, glue and decorate :
▶ It won't damage the items surface :
▶ Very suitable for long-term or temporary use :
▶ Can update any space the place you want :
How to Use? :
1.Before your application, clean the surface carefully, make sure the surface is dry, smooth, no dust, no water on it. :
2.DIY it with your great deal of imagination! :
3.Pick up the sticker from the bottom paper and stick it to the expected position, it is recommended to go from top to bottom; you can stick one corner first, and then stick it after determining the position. :
4.The small bubbles that appear during the pasting process can be gently smoothed with a scraper and other items. :
Warm Notes :
1.You should clean up the wall surface and keep it dry before you stick it, which can prolong the product’s usage period, prevent it edge warping and falling off. :
2.Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect. We guarantee the style is the same as shown in the picture. :
Our service:
We will do our best to provide you with premium products. Your satisfaction is the greatest affirmation to us. If you have any questions, please feel free to contact us. We will try our best to answer them for you within 24 hours and try our best to solve your problem. :

Те също купуват с този продукт..