• Новинка
Комплект за смяна на батерията, от Garmin Drive 60LM с монтаж на видео, инструменти и батерия дълъг експлоатационен срок.
zoom_in

Комплект за смяна на батерията, от Garmin Drive 60LM с монтаж на видео, инструменти и батерия дълъг експлоатационен срок.

BGN 31.96

Продукти
check Налично за поръчка

ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.Ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия продукт.В някои случаи ще заменим или отремонтируем му.Гаранция за една пълна година.Капацитет на батерията 1100 mah 3,7 V. Заменя батерия Garmin Drive 60 LM.В комплекта са включени Като видеоинструкции, така и инструменти.Гаранция и видео обучение се предлагат само с комплект, придобит при Innovate88. Заменете батерията на Garmin Drive 60 LM или притежават една допълнителна батерия под ръка, като резервна.Този комплект се предлага с акумулаторна литиево-йонна батерия увеличен капацитет 1100 mah, която осигурява дори повече време на автономна работа, да си оригинален.Работи във вашия Garmin Drive 60 LM GPS.Просто, Лесно и изгодно!Вие получавате нова батерия, БЕЗПЛАТНИ инструменти (необходими за инсталацията), видеоинструкции, Както и пълна гаранция за връщане на парите за ЕДНА ГОДИНА единствено при закупуване на комплект за смяна на батерията, Innovate88 Garmin Drive 60 LM.

Те също купуват с този продукт..