• Новинка
Централната банка на слънчевата енергия 50000mAh, Джобно Слънчево зарядно устройство за телефон с фенерче, 4 изходни порта, 2 входа на пристанището, Банка Слънчева бате?
zoom_in

Централната банка на слънчевата енергия 50000mAh, Джобно Слънчево зарядно устройство за телефон с фенерче, 4 изходни порта,

BGN 24.79

Продукти
check Налично за поръчка

Слънчев банка сила заряжателя заряжателя : слънчев Панел може да събира слънчева енергия през целия ден под непосредствено на слънчевата светлина.Моля, обърнете внимание, че слънчевата зареждане е допълнителна функция, и, моля, използвайте опцията за слънчеви зареждане и като резервно решение, докато други хранителни източници са недостъпни.Функция на слънчевата зареждането може да не бъде достатъчно ефективна облачно, дъждовни дни и при слаб слънцето.Моля, уверете се, че слънчево зарядно power bank напълно заряжено преди пътуване. 50000m Ah Голям капацитет : Банка сила 50000m Ah осигурява задължения 17.4 за i Phone 12, задължения 12.2 за Samsung S21 и задължения на 8.8 за i Pad mini 5.Моля поручите го на 24 часа след като го получите. 4 дни и 2 на входа на пристанището : Слънчево зарядно устройство е оборудвано с 4 изходни порта и 2 въвеждане на пристанищата, включително 1 на входа на пристанището тип C и 1 микро-на входа на пристанището.Слънчеви зарядни устройства за електронни устройства могат да поддържат зареждане на 4 устройства едновременно.Съвместим с повечето смартфони, таблети, слушалки, фотоапарати и други устройства.Ярък режим/ режим на ниска осветеност/ ефекта на светлинни фенерче : Зарядни за телефони на слънчеви батерии оборудвани с led фенерче. 3 режима на осветление.Кликнете два пъти върху бутона, за да включите ярки режим.Щракнете веднъж, за да превключите в режим на ниска светлина, а след това натиснете веднъж, за да преминете в строд-режим.Кликнете два пъти върху бутона, за да изключите светлината във всеки режим.Задължително условие за къмпинг, туризъм, дълги пътувания и домашни извънредни ситуации.Какво получавате : 1 зарядно на слънчева енергия, 1 микро-кабел за зареждане и 1 ръководство за потребителя.1.To активиране на батерията, моля, напълно заредена преди първата употреба. 2. Моля, не зареждайте го по цял ден и не перенапрягайте. 3. Моля, не оставяйте зареждане Power Bank в колата в случай на висока температура. 4.To за постигане на функция за бързо зареждане, моля, потвърдете, че вашият телефон поддържа режим на бързо зареждане.

Те също купуват с този продукт..