• Новинка
Меки Свободни Коса на Прах Козметични Четки, Отделяне на Прах Blush Четки, Точно Оцветяване Силен Прах Вълнуващо Хранене, Мека Коса Сенки За очи Сыпучая компактна пуд?
zoom_in

Меки Свободни Коса на Прах Козметични Четки, Отделяне на Прах Blush Четки, Точно Оцветяване Силен Прах Вълнуващо Хранене,

BGN 6.47

Продукти
check Налично за поръчка

Качество на косата гладка, обема на косата богат, а слоеве на ясно, че ви позволява лесно да създадете триизмерен контур.Силна власт за улавяне на прах, естествен цъфтеж, удобен за докосване, важен инструмент за грим.Нежна и мека четка за коса без мирис, не fretting, не е лесно да се хвърли коса, силна власт за улавяне на прах, лесно се прилага грим.Точното оцветяване, създава лека мъгла естествения контур, веднага демонстрира лек грим.Качествена дръжка, гладка на пипане, дълъг живот, липса на избледняване на цвета, отговаря на эргономичному дизайн, лесно се държи, приятна за кожата и отговаря на кожата, удобен за използване.Модерен и изискан външен вид, красив и практичен.Може да се използва за нанасяне на ронлива прах, руж и т.н. идеален за контурирования, смесване, оцветяване и отделяне, отговарящи на вашите различни нужди в грима.Лек и малък по размер, лесно да се съхранява и да носи със себе си, е лесно да си чанта, идеална за пътуване.Функция : 1. Нежна и мека четка за коса без мирис, не fretting, не е лесно да се хвърли коса, силна власт за улавяне на прах, лесно се прилага грим.2. Качествена дръжка, гладка на пипане, дълъг живот, липса на избледняване на цвета, отговаря на эргономичному дизайн, лесно се държи.3. Качество на косата гладка, обема на косата богат, а слоеве на ясно, че ви позволява лесно да създадете триизмерен контур.4. Модерен и изискан външен вид, красив и практичен.5.Лек и малък по размер, лесно да се съхранява и да носи със себе си, е лесно да си чанта, идеална за пътуване.Параметри : Състояние : 100% абсолютно новыйтип : Козметични КистьМатериал : АБСПродукт Употреба : грим Осъществяване списък : 1 х козметична четка.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cosmetic Brush
Material:
ABS
Product Use:
Make-up
Package List:
1 x Cosmetic Brush :

Те също купуват с този продукт..