• Новинка
1 компл. За тънка Талия Грим Гребени За Коса с Метална Дръжка за Грижа За Кожата на Лицето Козметична пудра на Прах в Основата на Смесване на Руж Коректор-Сенки За оч?
zoom_in

1 компл. За тънка Талия Грим Гребени За Коса с Метална Дръжка за Грижа За Кожата на Лицето Козметична пудра на Прах в

BGN 9.12

Продукти
check Налично за поръчка

Тези четки ви позволяват всеки път да се търси професионално нанасяне на грим.Специален дизайн дръжки на скраб,ще ви приказно вълшебно чувство.Висока плътност мек синтетичен косъм осигурява твърдост и шелковистость на кожата.Професионални четки за нокти, руж, сенки за очи, спирала за мигли, молив за очи, вежди, молив за устни и така нататък използва грим.Четината на набор от четки за грим sparkle са изработени от висококачествени влакна, меки, гладки, еластични и много удобни при контакт с кожата.Спецификация : Приложими хората : всички хора.Размер : approx15.5cm.Материал на четките : вискоза.Цвят : розов,златист.Характеристики на продукта : силно сцепление, бърз грим, липсата на власинките, страхотна текстура!Материал дръжка : пластмаса.Забележка : Всички снимки са предмет на материалните обекти.Има интелигентен разликата в цвета се дължи на яркостта,резолюция,контраст и т.н. Пакет Including1pc*четка за грим.

Applicable people:
all people.
Size:
approx15.5cm.
Brush material:
rayon.
Color:
pink,golden.
Product features:
strong grip, quick makeup, no lint, great texture!
Handle material:
plastic.
All the photos are subject to material objects.There is a reasonable color difference because of the brightness,resolution,contrast,etc. :
Package Including :
1pc*makeup brush :

Те също купуват с този продукт..