• Новинка
Чистокровная кон Эмалированная Навесная ковчег за бижута с кристални камъни. Ръчно Рисувана Кутия Ключодържател Органайзер за бижута.Пръстени, Обеци, Колие Съхра?
zoom_in

Чистокровная кон Эмалированная Навесная ковчег за бижута с кристални камъни. Ръчно Рисувана Кутия Ключодържател Органайзер

BGN 22.95

Продукти
check Налично за поръчка

Изработен е от висококачествени сплавных материали ,висококачествени кристални камъни.Speical Animal designs .Размери : 3,5" L x 2" W x 2.5" H. Трептене разноцветни емайли и кристални камъни ръчна изработка.Отваря линия за кутии за украшения,за да отворите отделението за съхранение на вашите пръстени, обици,фини бижута.Това е красив и специален, забавен подарък.Отличен за декорация на дома ,прекрасен подарък за годишнини, рождени дни, празници, Ден на майката, ден на свети Валентин или друг подарък.Не съдържа никел и олово, е нетоксичен и безопасен.Начало декор Занаяти.Това е умение, което може да се види и да се използва всеки ден.Изработен е от висококачествени сплавных материали с висококачествени кристали дома занаяти.Переливаясь цветни емайли и кристални камъни ръчна изработка, той е прекрасен във всякаква обстановка.Специален, забавен подарък.Елегантен начин за съхранение на пръстените", дантели, обици, дребни украшения, подаръци.

Те също купуват с този продукт..