• Новинка
Tereshar Висок Афро Пластове Опашката на Бретон Mohawk Опашка Огнеупорни Синтетичен Fauxhawks Дантела Опашката на Бретон Warp Updo Клип в Косата Разширения с Шест Скоби(1Б)
zoom_in

Tereshar Висок Афро Пластове Опашката на Бретон Mohawk Опашка Огнеупорни Синтетичен Fauxhawks Дантела Опашката на Бретон

BGN 12.79

Продукти
check Налично за поръчка

【Моден тренд】Този mohawk опашка е един от много класически африкански прически, показват, оптимистична и позитивна нагласа към живота, е много подходящ за жените-момичета, да се покаже естествената красота, за да добавите към вашето очарованието. 【Високо качество】Tereshar Mohawk перуки за чернокожи жени са направени от по-добро вносно първокласна устойчиви на топлина синтетични влакна, супер мек и приятелски към кожата.Когато го носите, той изглежда естествено и красиво. 【Като носи】Заплетите коса на плитка или направете няколко опашки, след това закрепете перука ирокеза в косата. 6 клипове и 2 гребени може да се направи перука ирокеза здраво седи на главата ти.Можете също така да е леко подстригване дълъг бретон в съответствие с вашите нужди. 【Широко приложение】Класически и модерен опашка от ирокеза може да промени формата на лицето, като вас е по-оживена и по-красива.Може да се използва за много случаи,например, сватби ,срещи ,гледане на филми,провеждане на музикални партита на открито и така нататък. 【Топли съвети】, защото От дълго компресия транспортиране, моля, разклатете го с труд след получаване на перука ирокеза, за да направи косата пухкави.Ако вашият размерът на главата е прекалено голяма или прекалено малка, моля, купувайте го внимателно.Всеки проблем, моля, свържете се с нас свободно, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.

Те също купуват с този продукт..