• Новинка
S. B. ARTS Premium Wooden Mini Jewellery Box Цветен дизайн Финансирани за дами-чанта за Носене за съхраняване на бижута-Античен вид-Традиционно Ръчно изработени Аксесоари за дома-Иде?
zoom_in

S. B. ARTS Premium Wooden Mini Jewellery Box Цветен дизайн Финансирани за дами-чанта за Носене за съхраняване на бижута-Античен

BGN 19.99

Продукти
check Налично за поръчка

ХАРАКТЕРИСТИКИ : Изработен е от висококачествени и трайни дърво, този декоративна дървена кутия за украшения външни размери, 8.19 x 5.12 x 2.6 инча, който е с перфектен размер, за да запазите вашите бижута, карти Таро, сувенири, гривни, пръстени и украшения в безопасност.ДИЗАЙН : Тази дървена кутия ръчна изработка на паметта е красива цвете модел, изсечен на панти капак, и изношенную кафяв или златисто-кафява тапицерия, за да придават ретро ретро вид.ПОЛЗАТА : Тази уникална дизайнерска кутия многофункциональна.Може да се използва като малка кутия за бижута, канцеларски материали, козметика, всякаква всячину, карти Таро, мобилни телефони, часовници, монети, малки лични принадлежности, подаръчни карти и т.н. ИДЕАЛНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК : Ковчег за бижута S. B. ARTS-идеален подарък за близки по повод рожден ден, Коледа, Ден на майката, сватба или друг специален повод.УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА на КЛИЕНТИТЕ : Колекция S. B. ARTS се отличава със занаятчийски умения, богата на елегантен завършек и смели ярки цветове и веднага ще се впишат във всяка стая, при запазване на нашите клиенти доволни от покупката си.Часовника е предназначена не само за съхранение на бижута, но и за съхранение на други ценности.Ако искате да запазите нещо запомнящо се в кутия, за да от време на време поглед крадешком, това също е нормално.Избор на перфектни подаръци за любимите ни може да бъде досаден, но капка загриженост, ние изящно са създали Кутия, която притежава пълна сила да впечатли всички.Тя е по своему красива, уникална и невероятна.

Те също купуват с този продукт..