• Новинка
Хромирана рамка, която да Запушва, Неръждаема Стомана Вратата, Стоп, Броня, с монтиран на стената Протектор Звук Затихване SUS 304 Монтиране на стена От Неръждаема Сто?
zoom_in

Хромирана рамка, която да Запушва, Неръждаема Стомана Вратата, Стоп, Броня, с монтиран на стената Протектор Звук Затихване

BGN 20.80

Продукти
check Налично за поръчка

ХРОМИРАНА рамка, която да запушва : Дръжки, тапи изработени от неръждаема стомана, марка 304, прост и елегантен дизайн.Този стилен стенен врата акцент добавя вашия дом, модерен стил и практичност.ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ : Много добре направено и лесно се инсталира.Можете да сложите на врата акцент върху всяка врата, за да се избегне повреда на стени поради удар дръжката на вратата.Това е твърдото усещане, добре изглеждащо, гладко, както каучук доста здрав.Твърда гума е добър за това, за да спре бързото въртене на вратата от удар кварц.ЗАЩИТАВА ВАШИТЕ ВРАТИ : Гумен накрайник предпазва вратата, лесно се инсталира на цокъл.Спасяват дръжки на вратите от увреждане на стените, гумен буфер и защита на вашата врата.ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ : Идеален избор за домове, бани, обществени офиси, доста кабинет, библиотека, спални и така нататък.КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ : Комплект от 10 хромированных врати спирка от неръждаема стомана, беспроблемная 18-месечна гаранция и приятелско обслужване на клиенти.Bee Two-това е развиващ се бранд, който търси да предложи най-добрите продукти и най-доброто обслужване на клиентите!!!Описание на продукта : Ако търсите този перфектен дизайн на вратата опора, тогава този продукт е задължителна за вас Метод на инсталиране : 1. Подгответе рамката на стопор и анкерный болт. 2. Използвайте тренировка 6 мм (1/4 инча), за да направи две дупки в стената. 3. Използвайте чук, за да се издуват и анкерный болт в отвора. 4. Използвайте клещи, за да затегнете гайката. 5. Завийте и затегнете врата стопор в анкерный болт. 6. Инсталацията е завършена.Характеристика : Този врата акцент е изработен от висококачествена матирана неръждаема стомана и гумен върха.Този стилен стенен врата акцент добавя вашия дом, модерен стил и практичност.Това спира чука на вратата от вятъра.Това пречи на децата да врезать врата в стената.Лесно се инсталира на стена с помощта на винтове.Този врата акцент е изработен от висококачествена матирана неръждаема стомана и гумен върха.Този стилен стенен врата акцент добавя вашия дом, модерен стил и практичност.Той спира на вратата от хлопанья от вятъра, Той спира децата от хлопанья врата в стената, Той се инсталира лесно на стената с помощта на винтове Той също може да се използва като кука за дрехи, Ако търсите този окончателния дизайн на вратата опора, тогава този продукт е задължителна за вас.

Те също купуват с този продукт..