• Новинка
Външен Магнитен Врата Стопор - Невидима Магнитна Врата Стопор, Магнити Вратите Спирки Стенни Спирки Поддържат Открит Врата Стопор, с Лепило от 3 m, Без Пробиване, за ?
zoom_in

Външен Магнитен Врата Стопор - Невидима Магнитна Врата Стопор, Магнити Вратите Спирки Стенни Спирки Поддържат Открит Врата

BGN 8.47

Продукти
check Налично за поръчка

* ЗДРАВ МАТЕРИАЛ : Нашата магнитна рамка, която е изработена от корк с сплав.Матово покритие от неръждаема стомана се съпротивлява на дневния потертостям и корозия за дългосрочен дълготрайност и надеждност.магнитна рамка, която да тапата на земята, без удари не споткнется, врата, до блокирующей подробности, само ще се появи.Лесен за почистване. * СИЛЕН МАГНИТЕН : Силна магнитна стопор врати задържа вратата от захлопывания от вятъра и позволява да се избегне внезапното затваряне на вратите.Мощна магнитна сила ще задържи вратата отворена и не позволи на вратата да се блъсне в съседната стена.Централна бутон друго врати в шок плоча подпружинена за усвояване на шок.Просто приложете минималното налягане, за да отвори вратата.Но не се препоръчва за тежки условия на работа на вратите. * Два начина на монтаж : Пакет от едно крайно положение на крилото се предлага с 2 бр. 3 м двустранно тиксо и 4 бр самостоятелен винтове, можете просто да използвате 3 м пръчка подложки за каси за врати и стенни секции без пробиване.Също така може да се установи с помощта на винтове, ако искате да направите инсталация на по-постоянна.Магнитен врата стопор може да се монтира вертикално на пода или хоризонтално на плинтусу или на стената. * ПОДХОДЯЩИ СЛУЧАИ : Нашите врати от корк са подходящи за врати с разлика 5-12 мм в дъното на вратата и пода, колкото по-малък процеп между вратата и пода, толкова по-силен ще бъде магнит.Класически дизайн на рамката на тапи магнитна рамка, която да запушва може да се използва в спалнята, банята, офиса или на други места. * ГАРАНЦИЯ ЗА ВАС : Ако не сте напълно доволни от покупката си или стока е повредена при транспортирането, моля, свържете се с нас незабавно.Ние бързо ще решим вашия проблем.

Те също купуват с този продукт..