• Новинка
Керамични Буркани за подправки и захар, с Капачки,Лъжици и Рафтове, Порцелан Кухненски Банка За Подправки,Комплект Контейнери за Подправки, 230 мл, 3 бр.
zoom_in

Керамични Буркани за подправки и захар, с Капачки,Лъжици и Рафтове, Порцелан Кухненски Банка За Подправки,Комплект Контейнери

BGN 19.99

Продукти
check Налично за поръчка

Материал-високо качество : този набор от делви за подправки изработен от бял керамичен материал, безопасен и здравословен.Здрав и практичен.Красив външен вид : Обикновен ръчно рисуване с метална поставка, идеална комбинация.Многофункционален : той се използва не само като набор от cruet за сол, пипер, захар, лют червен пипер, кимион на прах, подправки, също така, използвани за кетчуп, салата, сос чили контейнер, кана мляко и кухненско стеллажа за съхранение.Лесна употреба : Отделна кана и се покрива с малки лъжици, дръжте всяка подправка несмешанной.Лесна употреба и почистване : може да се почистват с вода.На счупване или повреда при доставката,ние ще ви възстановим парите.Използва се за съхранение на захар, сол, сметана, кафе ,черен пипер, чай и така нататък.Той е подходящ за всички видове сцени на семейството, кухни,хотели, кафенета, чаепитий, партита, ресторанти с елегантен бял порцелан и прост дизайн.Той също така е подходящ като подарък за нов дом, за приятелите си. 3 х кутии. 3x капачки. 3x супени лъжици. 1 х полк.

Те също купуват с този продукт..