• Новинка
HLMSKD кухня за съхранение може да са от неръждаема стомана сахарница Начало подправка контейнер сол подправки банка (Цвят : A, размер : както е показано на фигурата)
zoom_in

HLMSKD кухня за съхранение може да са от неръждаема стомана сахарница Начало подправка контейнер сол подправки банка (Цвят

BGN 221.66

Продукти
check Налично за поръчка

С капак запазва своя захар или подправки-пресни и да ги защитава от прах.Тази модерна банка за съхранение е много функционална и подходяща за всеки декора.Може да се използва за съхранение на сол, захар, къри, чесън, горчица на прах, пипер и др Голям капацитет за съхранение на много по-голямо количество на захар или подправки.Абсолютно добър аксесоар за съхранение на домашна кухня.С капак запазва своя захар или подправки-пресни и да ги защитава от прах.Тази модерна банка за съхранение е много функционална и подходяща за всеки декора.Може да се използва за съхранение на сол, захар, къри, чесън, горчица на прах, пипер и др Голям капацитет за съхранение на много по-голямо количество на захар или подправки.Абсолютно добър аксесоар за съхранение на домашна кухня.

- Material:
Stainless steel, PP.
Package Contents:
1 * Stainless Steel Ice Bucket :
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Material:
stainless steel.

Те също купуват с този продукт..