• Новинка
Trgowaul честит Рожден Ден на Покривката, Наздраве 52x90 инч (и) Правоъгълник, Черен и Златен Найлонови Покривки за Декорация на Партита(Наздраве tablecover (3 бр.))
zoom_in

Trgowaul честит Рожден Ден на Покривката, Наздраве 52x90 инч (и) Правоъгълник, Черен и Златен Найлонови Покривки за Декорация

BGN 11.99

Продукти
check Налично за поръчка

[Пакетът включва в себе си] - Вие ще получите 3 опаковки, найлонови покривки за рожден ден, с красив дизайн звезди.Те са подходящи за дълги маси. [Информация за размера на] - Trgowaul наздраве пластмасовия капак на масата е с размери 90 x 52 инча.Идеален за щастливите 90-те,80-те,70-те,60-те,50-те,40-те,30-те дни на раждането на мъжете и жените, годишнини и дори на Коледа, в Деня на благодарността. [Изискан дизайн] -Тези ярки шарки са отпечатани с високо качество цифрово разрешение, като например писма, звезди и така нататък.Това ще направи вашия ден незабравим рожден ден, и това е добър избор за вашите нужди в рожден ден и годишнина. [Добър материал] - Покривки за маса, изработени от пластмаса.Тези еднократни покривки за партита проливаются и е водоустойчив!Ние имаме строг контрол на качеството, те са безопасни и нетоксични. [Save Your Time] - Одноэтапное решение за почистване на бъркотията, след като партията за броени секунди!Те са напълно еднократна употреба, така че не е нужно да се притеснявате за почистване!Спестете време и се насладете на страна с децата си!.

Те също купуват с този продукт..