• Новинка
ZHUAN Памук Бельо Покривка,Дишаща Океанская Синя Кърпа, Покривка, Кухня, Спалня, Маса Партия Сватбена Маса Делото-a 90x90cm(35x35inch)
zoom_in

ZHUAN Памук Бельо Покривка,Дишаща Океанская Синя Кърпа, Покривка, Кухня, Спалня, Маса Партия Сватбена Маса Делото-a 90x90cm(35x35inch)

BGN 37.59

Продукти
check Налично за поръчка

Лен,памук. _BOS_ 1.Материал-материал на тази покривки-плат,устойчиво на петна и износостойкая. _BOS_ 2.УДОБСТВО-той е лек и преносим.Можете да го вземете с вас навсякъде, тя е устойчива на петна и бръчки. _BOS_ 3.Здраве и опазване на околната среда-Памучен плат притежава устойчивост на топлина, устойчивост на износване и влагопроницаемостью, притежава силна антистатична лента, не се поддава на лесно пиллингу. _BOS_ 4.Лесно почистване - изработен е от плат, ръчно пране, машинно пране.Не обезвоживайте, се препоръчва да се пере ръчно, виси на проветриво място. 5.Многофункционален десктоп-Подходящи за кухня, ресторант, журнального масички, телевизионни станции, тоалетна масичка, плотове, компютър, бюро и т.н. Модел : геометричен модел.Материал : плат.Стил : Скандинавски.Цветова класификация : Морско плаване с лодка.Тази покривка е от е перфектният партньор за вашия масата за хранене.И това ще бъде вашият идеален спътник за закуска,обяд и вечеря.Красива маса-това е началото на една добра вечеря.Модел покривки от океана парусника, леки и ярки цветове ще направят атмосфера на масата лесна и приятна!Предпазни мерки при пране : 1.Този продукт не е водоустойчив, стилен, пълно с чар, привлекателна! 2.Изработен е от памук, лен плат за ръчно и машинно пране.Не обезвоживайте, препоръчително е ръчно пране, подвешивание на проветриво място. 4. Поради дълго време на международен транспорт ще бъде гънки.Трябва само да се накисва във вода. (Препоръчва се за дълго време, не се накисва, не се накисва в гореща вода.) 5.Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението. 6.Моля, позволете 1-3 см различно от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 7.Съвет : комбинацията от прозрачни покривки и тъканната покривки за маса-красива!Пратката включва : 1x Покривка.

Те също купуват с този продукт..