• Новинка
HBZGTLAD 20 чифта 3D Норковые Естествени Мигли Фалшиви Мигли Драматичен Обем на Фалшиви Мигли Грим, Удължаване на Миглите с Копринени Мигли(003)
zoom_in

HBZGTLAD 20 чифта 3D Норковые Естествени Мигли Фалшиви Мигли Драматичен Обем на Фалшиви Мигли Грим, Удължаване на Миглите

BGN 6.38

Продукти
check Налично за поръчка

【Високо качество и мигли, ръчно изработени】 : най-Доброто от внос влакна, също толкова меко, като истински мигли, изключително удобен за употреба.Бъдете съвестно ръчно изработени, за да осигури най-доброто качество. 【2 различни стила】 : Гъста коса и тънка ивица правят миглите естествени и пухкави, те не се чувстват тежко на вашите клепачи.Идеален за ежедневна употреба, партита или нощен отдих. 【Спестяване на пари】 : 20 чифта фалшиви мигли позволяват да се насладите на висококачествени външни миглите на по-ниска цена.Спестете пари и бъдете щастливи. 【Дълъг живот】 : Може да се използва в рамките на 8-16 пъти, ако добре се грижите за тях.Трайни и достъпни продукти в грима. 【100% без жестокост】 : Гипоаллергенная лента намалява дразнене на очите и красота без жестокост.Лесен за носене, направете си очите ярки, привлекателни и очарователни.Два различни стила на фалшиви мигли за грим за различни поводи.Два различни стила на фалшиви мигли за грим за различни поводи.Два различни стила на фалшиви мигли за грим за различни поводи.Два различни стила на фалшиви мигли за грим за различни поводи.Два различни стила на фалшиви мигли за грим за различни поводи.Два различни стила на фалшиви мигли за грим за различни поводи. 5 различни стилове на фалшиви мигли за грим за различни поводи. 5 различни стилове на фалшиви мигли за грим за различни поводи. 5 различни стилове на фалшиви мигли за грим за различни поводи. 2 различни стила на фалшиви мигли за грим за различни поводи. 2дифферентные стилове на фалшиви мигли за грим за различни поводи.Лек, пълен обем, по-дълги мигли придават ви драматичный и бляскав секси вид и пълният грим на лицето.Гъсти пълни, удобни и с естествена дължина на миглите ви придават бляскав вид, но в същото време и естествен.

Те също купуват с този продукт..