• Новинка
Warmsun 48 Цветове Двойни Накрайници за Оцветяване, Четка Fineliner Цветен Маркер Комплект Химикалки с Калъф, Арт Маркер На Водна Основа за Възрастни Оцветяване, Рисуване н?
zoom_in

Warmsun 48 Цветове Двойни Накрайници за Оцветяване, Четка Fineliner Цветен Маркер Комплект Химикалки с Калъф, Арт Маркер

BGN 17.59

Продукти
check Налично за поръчка

???48 от ЯРКИ ЦВЕТОВЕ, ще получите огромен асортимент от ярки, высокопигментированных 48 цвята.Всеки комплект включва основните цветове и допълнителни цветове и перфектно за допълнително измерване на произведения на изкуството, богати и ярки цветове събуждат вашето художествено творчество. ????ДВОЙНА ДИЗАЙН на ВЪРХА - този удобен дизайн ви позволява лесно да превключвате между създаването на ясни детайли и полагане на по-дебели, тънки или различни линии от един щрих.Използвайте върха на четката за боядисване, оцветяване и смесване, както и най-тънкия връх за малки части. ????УНИКАЛЕН КАЛЪФ ЗА ПИСАЛКА - еластична лента с прорези позволява лесно поставяне и стреля молив, и вие можете лесно да видите и да се организират различни цветове на вашите акварельных моливи.Гладка светкавици ви позволяват лесно да се затвори и да се отвори, сигурно защитавайки раскрашивающие дръжки. ????ПОДАРЪК ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ - прави идеален подарък за майка или баща, за да colorize в оцветяване за възрастни или да създадете свой собствен дизайн с деца. ????През ЦЕЛИЯ АНГАЖИМЕНТ на Клиента е наш основен приоритет.Ако не сте доволни по някаква причина, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим решение в рамките на 24 часа.

Те също купуват с този продукт..