• Новинка
RTYUBV Бяла Кука Подложка Дръжки за улеснение на Тъмни книга Подчертае Фигура Книга За Изкуството на Дизайна на Доставки,1 бр.
zoom_in

RTYUBV Бяла Кука Подложка Дръжки за улеснение на Тъмни книга Подчертае Фигура Книга За Изкуството на Дизайна на Доставки,1

BGN 5.09

Продукти
check Налично за поръчка

С линиите на рисунката smoonth, без мирис и лесен за нанасяне.Подходящ за ръчно рисувани работи за подобряване на светлината и рисуване бели линии, както и за подписване на поздравителни картички.Подходящ за по-тъмна хартия за рисуване, цветна хартия, черна хартия за рисуване на илюстрации, производство на карти, албуми, черен плик.Дължина : 15 см/5.91",диаметър на дръжката : 0.7 см/0.28",диаметър на писмо : 0.8 мм/0.03". ✪100% ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ-Предоставяне на приятелско обслужване на клиенти, ако продуктът има някакви проблеми с качеството, ние гарантираме безусловно връщане или безплатна подмяна. 100% чисто нов и високо качество Цвят : бял С линии за рисуване smoonth, без мирис и лесен за нанасяне, Подходящ за ръчно рисувани работи за подобряване на светлината и рисуване бели линии и за поздравителни картички Дължина подпис : 15 см/5.91" Диаметър на дръжката : 0.7 см/0.28 Диаметър на писмо : 0.8 мм/0.03" Брой : 1 бр. Забележка : Размерът за ръчно измерване, може да бъде грешка от 0 до 1 cm, се отнася към нормално явление.И от разликата между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Кръст Бод Пакетът включва : 1 бр. х дръжка.

Те също купуват с този продукт..