• Новинка
YUXO Подарък за Жени, подарък Кутия За Бижута в Ковчег За Бижута и Кожени Ръчни Кутии За Бижута с Ключ с Голям Капацитет Органайзер За Бижута за Жени, Подаръци за Нова ?
zoom_in

YUXO Подарък за Жени, подарък Кутия За Бижута в Ковчег За Бижута и Кожени Ръчни Кутии За Бижута с Ключ с Голям Капацитет

BGN 125.61

Продукти
check Налично за поръчка

❤ Подвижна конструкция : Голям ковчег за бижута, която е проектирана с една малка кутия за бижута с отделно пространство за съхранение. ❤ Малък ковчег за бижута мощна : малък ковчег за бижута, която е проектирана с една кука за колиета и мрежесто джоб, отвори дъска за обици и малко повече пространство за съхранение, за да отговори на нуждите на малки разходки. ❤ Слот за пръстени и слот за обеци : обемът на два реда слотове за нокти е много мощен и лесно се зарежда.Първите Две плочи обици са се отвори, и всяка плоча могат да се настанят 5 чифта обици. ❤ Популярни идеи за подаръци-подаръци за майки, приятелки, съпруги, дъщери, колеги, приятели или други специални жени в живота си. ❤ Гаранция за високо качество : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!.Марка : YUXOOverall, тази кутия за съхранение ще бъде отлично съотношение цена-качество и перфектен удоволствие или подарък.В него лесно се побира огромно количество бижута и дрънкулки.Product name : ковчег за бижута изделийматериал : кожа, Други материали : флокирование + hardware Specifications : пет слоевпопулярный елемент : плътен цветпродукт цвят : white Product размер : 26.5x19.8x23cm Style : European Product характеристики : негабаритное огледало за грим и празен джоб, обеци-халки-голям капацитет, отделен дизайн, малка златар функция, зона колиета-мида, с красив дизайн замъка 5 слоя Забележка : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние переиграем вас възможно най-скоро.

Те също купуват с този продукт..