• Новинка
Ботуши за сухожилията на коня, Добре Направени, Предпазват от Подхлъзване на Обувките за краката на коня, Удобна ПУ обвивка, дишаща за коне(набор от червени, много г?
zoom_in

Ботуши за сухожилията на коня, Добре Направени, Предпазват от Подхлъзване на Обувките за краката на коня, Удобна ПУ обвивка,

BGN 61.04

Продукти
check Налично за поръчка

Мини : С сверхмощными ремъци и лесно застегивающимися бутони, за да се гарантира, че той няма да се плъзгат или се завърта при бързо движение.Защита : Защита на слабите сухожилия и кръвоносни съдове на краката, за да се избегне или сведе до минимум нараняванията при скок през препятствия.Регулируеми : сухожильные обувки са с регулируеми ластични ленти за фиксиране на обувката и тяхното предотвратяване на плъзгане, плъзгане и усукване.Висококачествени материали : мека подплата за по-лесно комфорт, лека, дишаща и мека подплата за намаляване на изпотяването и триене.Идеална двойка : струнен обувки-добре е пришита и идеални за формата на крака при всякакви метеорологични условия.Функция : 1. Висококачествени материали : мека подплата за по-лесно комфорт, лека, дишаща и мека подплата за намаляване на изпотяването и триене.2. Anti Slip : С сверхмощными ремъци и лесно застегивающимися бутони, за да се гарантира, че той няма да се плъзгат или се завърта при бързо движение.3. Регулируеми : Сухожильные ботуши са с регулируеми ластични ленти за фиксиране на обувката и тяхното предотвратяване на плъзгане, плъзгане и усукване.4. Защита : Защита на слабите сухожилия и кръвоносни съдове на краката, за да се избегне или сведе до минимум нараняванията при скок през препятствия.5. Перфектно съвпадение : струнен обувки костюм добре е направен и е идеален за формата на краката при всякакви метеорологични условия.Спецификация : Тип елемент : Кон Leggings Material : PU+Neoprene Purpose : За защита на краката на коня и възглавници на краката на коня Списъка с пакети : 2 x Предния крак Guard2 x задната част на крака Guard Note : 1. Моля, позволете 0‑1cm/0-0.4 в грешка за ръчно измерения2. Размер на каишка - това е действителната дължина на употреба.

Item Type:
Horse Leggings
Material:
PU+Neoprene
Purpose:
To Protect the Horse's Legs and Cushion the Horse's Legs
Package List:
2 x Front Leg Guard2 x Rear Leg Guard :
1. Please allow 0‑1cm/0‑0.4in error for manual measurement2. The strap size is the actual length of use :

Те също купуват с този продукт..