• Новинка
CHICIRIS ПУ Horse Ботуши, Защита на Краката на Коня Противоскользящий Дишащ Еластичен Неопрен за Конен оборудване(кафяви предните крака, L)
zoom_in

CHICIRIS ПУ Horse Ботуши, Защита на Краката на Коня Противоскользящий Дишащ Еластичен Неопрен за Конен оборудване(кафяви

BGN 20.16

Продукти
check Налично за поръчка

Стабилен определя колан : Добре направени, ботуши за езда са тежкотоварни колани и лесно са върху бутона, за да се гарантира, че те няма да се плъзгат или се завърта при бързи движения, че е по-безопасно.Мек : Тези ботуши за езда имат мека подплата, удобна за носене, лека, не ще бъде за тежест на краката на коня, е лесно да се движат, и да се осигури силна подкрепа и защита.Дишащата : Тези конски гамаши изработени от дишаща подплата, която може ефективно да намали пот и на триене, и няма дискомфорт се носи в продължение на дълго време.Защита : Когато конят скочи препятствия, защита на краката на този кон може да защити слабите части, като например сухожилията и кръвоносните съдове, от нараняване или намаляване на степента на увреждане.Висококачествен материал : Тези конски гамаши изработени от висококачествен полиуретан и неопрен, износоустойчиви и устойчива, подходящи за всякакви метеорологични условия и имат дълъг живот.Функция : 1. Меки : Тези ботуши за езда имат мека подплата, удобни в чорап, леки, не обременяют на краката на коня, лесно се движат и осигуряват силна подкрепа и защита.2. Дишащата : Тези конски гамаши изработени от дишаща подплата, която може ефективно да намали пот и на триене, и няма дискомфорт се носи в продължение на дълго време.3. Защита : Когато един кон скача през препятствия, за защита на краката на този кон може да защити слабите части, като например сухожилията и кръвоносните съдове, от нараняване или намаляване на степента на увреждане.4. Стабилен определя колан : Добре направени, ботуши за езда са тежки колани и лесно са върху бутона, за да се гарантира, че те няма да се плъзгат или се завърта при бързи движения, че е по-безопасно.5. Висококачествен материал : Тези гамаши за коне са изработени от висококачествена PU и неопрен, износоустойчиви и устойчива, подходящи за всякакви метеорологични условия и има дълъг срок на служба.Параметри : Тип на продукта : Защита на краката на коня Материал : PU + неопрен Цел : Защита на краката на коня, амортизация на краката на коня Осъществяване списък : 2 x защита на краката на коня Забележка : 1. Ръчно измерване, моля, позволете 0.4‑0.7 в грешка.2. Размер на каишка - това е действителната дължина на употреба.

Item Type:
Horse Leg Guard
Material:
PU + Neoprene
Purpose:
Protect Horse's Legs, Horse Leg Cushioning
Package List:
2 x Horse Leg Guard :
1. Manual measurement, please allow 0.4‑0.7in error.2. The strap size is the actual length of use :

Те също купуват с този продукт..