• Новинка
HEYUANPIUS лента за глава Кърлинг Прът _BOS_ Жена без топлина Къдрици Коприна лента за коса клип на хибернация мека лента за глава Вълна Оформяйки маши за коса инструмент ?
zoom_in

HEYUANPIUS лента за глава Кърлинг Прът _BOS_ Жена без топлина Къдрици Коприна лента за коса клип на хибернация мека лента

BGN 15.99

Продукти
check Налично за поръчка

Heatless curl hair ribbon-това е добър начин на вълна коса, създаден, за да получите красиви къдрици, не и затопляне на косата, за да се избегне увреждане. Преди лягане завейте косата плойкой, увийте косата си около две плоек, закрепете ги пуговицей и увийте около главата си.Събуждайки се сутрин, сте в състояние да търкалят се на естествени къдрици, без да губите излишно време. Лесно използвате у дома или да носят със себе си, когато излизате навън.Идеален за суха или влажна коса.Дайте да ви красива прическа всеки ден.Не е нужно да вадиш от вас време на деня. Комплект от четири позиции, включително една плойку, 2 панти за косата и 1 заколку за коса, достатъчно елементи, за да имате красиви естествени къдрава коса. Тази термостойкая маши за коса е с красив външен вид, лесен за използване и удобен.Също така е много подходящ като подарък за вашите близки приятели и колеги.Спецификация : Име на продукта : маша Материал изделия : пяна + от пластмаса + плат Размер на продукта : 3x99 см Опаковка в комплекта : 1 х маша волос2 х волосы1 х клип.

Product name:
curling iron
Product material:
foam + plastic + cloth
Product size:
3x99cm
Package included:
1 x Curling Iron :
2 x Hair Ties :
1 x clip :

Те също купуват с този продукт..