• Новинка
Силиконови Играчки-Прорезыватели, Конче Форма Деликатна Преносима Тънка Защита на Силиконови Играчки За никнене на млечни Зъби, за да Орални Молярных Играчки за С?
zoom_in

Силиконови Играчки-Прорезыватели, Конче Форма Деликатна Преносима Тънка Защита на Силиконови Играчки За никнене на млечни

BGN 24.48

Продукти
check Налично за поръчка

Упражнение на Съединителя : Размер умерен, малки ръце на бебето лесно да се запази, а ярките цветове могат да допринесат за визуален развитие.Функция : Помогнете на децата да се отървете от вредните навици да хапе и хапе пръстите, за облекчаване на сърбежа на венците и да помогне за здравословния растеж на млечните зъби.Може да се използва за никнене на млечни зъби, така и за смяна на зъби.Преносим : Различни текстури удари могат да се защити здравето на устната кухина на бебето и ефективно да помогне на вашето дете щастливо песъчинки вашите зъби.Почистете устната кухина : вдлъбната изпъкнала повърхност може ефективно масажирайте венците на бебето и премахване на остатъчните петна от мляко в устната кухина.Чудесна защита : той внимателно обработени, и край на всеки прорезывателя ще бъде добре изгладен и изгладен, и няма да навреди на деликатната кожа на бебето.Функция : 1. Преносим : Различни текстури удари могат да се защити здравето на устната кухина на бебето и ефективно да помогне на вашето дете щастливо песъчинки вашите зъби.2. Почистете устната кухина : вдлъбната изпъкнала повърхност може ефективно масажирайте венците на бебето и премахване на остатъчните петна от мляко в устната кухина.3. Тънка защита : Той внимателно обработени, и край на всеки прорезывателя ще бъде добре изгладен и изгладен, и няма да навреди на деликатната кожа на бебето.4. Упражнение на Съединителя : размер умерен, малки ръце на бебето лесно да се запази, а ярките цветове могат да допринесат за визуален развитие.5. Функция : Помогнете на децата да се отървете от вредните навици да хапе и хапе пръстите, за облекчаване на сърбежа на венците и да помогне за здравословния растеж на твърда зъбите.Може да се използва за никнене на млечни зъби, така и за смяна на зъби.Спецификация : Тип елемент : Teether Material : Silicone Product Размер : Дължина : approx. 9.3 см / 3.7 in Width : approx. 5.8 см / 2.3 in (Ръчно измерване, могат да бъдат малки грешки) Осъществяване списък : 1 х Прорезыватель.

Item Type:
Teether
Material:
Silicone
Product Size:
Length:
Approx. 9.3cm / 3.7in
Width:
Approx. 5.8cm / 2.3in (Manual Measurement, There May Be Slight Errors)
Package List:
1 x Teether :

Те също купуват с този продукт..