• Новинка
50шт Дълбоко Небето-синьо 17 мм Силиконови Поземлени Мъниста Силиконови Перлени Мъниста Силиконови Геометрични Полигональные Мъниста Мама Бижута Колие Производст?
zoom_in

50шт Дълбоко Небето-синьо 17 мм Силиконови Поземлени Мъниста Силиконови Перлени Мъниста Силиконови Геометрични Полигональные

BGN 5.46

Продукти
check Налично за поръчка

Направи си САМ силиконови перлени мъниста аксесоар - 17 мм силиконови перли на Ес.Дупка : 2 мм,единния цвят : като на изображението,размерът на опаковката : 50 бр. Безопасен материал-хранително-силикон, не съдържат олово, латекс, фталатов и кадия.Подходящ за изработка на бижута, колиета.Имайте свой собствен дизайн - можете да направите със собствените си ръце всички видове гривни/колиета.насладете се на процеса на производство на бижута по дизайн на себе си.Повече от дизайн и креативност-мама бижута колие гривна аксесоари, декорации на дрехи, бижута, чанти,занаятчийски проекти и други занаяти.Най-добрите услуги - Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти и услуги, моля, свържете се директно с нас, ние ще ви гарантираме задоволително решение.Избрания комфорт, лекота на покупката, лекота на употреба!.Добре дошли в Aomingen Our продукти от Китай,нашите продукти са обичани майки по целия свят, защото те са 100% безопасни и практични.Модни аксесоари за майки, които са безопасни за деца, да тегли, да се докоснат и да дъвче.Предназначен за млади тийнейджъри и родители, които обичат да украсяват себе си аксесоари, като свои собствени гривни, колиета и други крафтовые проекти.1.Ние използваме само висококачествени материали за бижута без BPA, PVC, фталата, олово и кадмий. 2.Моля, използвайте веревочку, за да направят огърлица за грижа, гривна, верижка за залъгалка.Създай свой собствен 3.Така също, както и аксесоари за бисероплетения.Моля, обърнете внимание, че той не може да се използва отделно. 4. Поради различни причини виждате, че показан цвят на продукта е малко по-различен от действителния продукт. 5. купувачите купуват продукти, за използването на която носят пълна отговорност.Продавачът не носи отговорност за небрежност на ползване на стоките от купувача.Споделете вашето творение с всички майки, когато оставите вашето мнение!.

Те също купуват с този продукт..