• Новинка
Килимче За Йога Нескользящий Фитнес Подложка Гумена Подложка За Упражнения, с Каишка За Носене на ръка-Тренировъчен килимче за Йога, Гимнастика Пилатес Подови Упр?
zoom_in

Килимче За Йога Нескользящий Фитнес Подложка Гумена Подложка За Упражнения, с Каишка За Носене на ръка-Тренировъчен килимче

BGN 31.99

Продукти
check Налично за поръчка

polyester. Мат йога ♥гума : нетоксический, липсата на вредни мирис, липса на ПВК, липсата на латекс и липса на други токсични химикали, значително увеличава силата на съпротивление на разкъсване, ресиклабле.Меки, еластични, по-добре предпазват вашите стави, без това да повлияе на баланса на тялото.Сигурен килимче за йога за мъже, жени, момичета, деца и т.н. Нескользящий : Нашият подложка за фитнес зала за мъже и жени е нескользящую повърхност, защитена от пот - чудесно за задържане пози в йога или пилатесе.Мат е с дължина 180 см и ширина 66 виж Дебелина-0,31 виж ♥Комфорт тренировка мат : Мек материал ви предлага комфортно усещане при практика най-трудните упражнения, пози с нашия 31 мм дебелина фитнес зала килимче за йога.Подходящ за вътрешна и външна употреба.Лесен за съхранение Транспортиране : Нашият нескользящий килимче за йога, да свиете в компактен размер за лесно съхранение.Просто го сложи в приложената чантата и носи с комфорт.Е Предназначен за мъже, жени, деца. ♥Покупка персонализирана подложка за йога : Нашата компания е посветена на създаването на устойчива и качествена мода.Можете да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми.Услуги DIY също са на разположение, просто се свържете с нас и ние лично ще го конфигурирайте желания от вас продукт.

Те също купуват с този продукт..