• Новинка
Килимче За Йога, Закрит Фитнес оборудване килимче за Йога Двоен цвят Нескользящий TPE Упражнения, Спорт Пилатес Подложка За Фитнес Фитнес Зала Домашен Вкус Мат 6 мм, ?
zoom_in

Килимче За Йога, Закрит Фитнес оборудване килимче за Йога Двоен цвят Нескользящий TPE Упражнения, Спорт Пилатес Подложка

BGN 77.60

Продукти
check Налично за поръчка

Тази подложка за йога и лесен за переноске, така че можете да го използвате за домашен фитнес залата, но и да го вземе със себе си в салона и пътуване, за да запази своя ритъм на тренировки, където и да отидеш.Фитнес подложка може да се използва за практикуване на йога, растяжкой, пилатес и така нататък, подходящ за всички нива на практикуване на йогами дома, в салона на открито и закрито. ★Лесно да се съхранява и транспортира, нашият нескользящий килимче за йога, да свиете в компактен размер за лесно съхранение. ★Тези трайни постелки за йога упражнения са подходящи за използване в затворени помещения, лесен за инсталиране, бързо разположени и най-важното, те могат да пазят точно на пода, без скручивающихся ръбове. ★Фитнес постелки за упражнения : Класически постелки за йога са напълно подходящи за всички видове фитнес и упражнения, включително йога, пилатес и пода упражнения, които изискват допълнителни постелки и подкрепа. ★Практичност при употреба : мат е пенопластовую тампон, за да се премахне всяко коляно, лакът и болка.И това е чудесен начин за добавяне на възглавницата по време на коремни преси, лицеви опори, дъски и йога.подходящ за използване в няколко сцени и може да ви попречи да се плъзга по земята.Тъй като килимче за йога-това е мястото, където се случва магията, по време на медитация, укреплена ядрото на практиката на йога, много важно е да не се подхлъзне от пот.Този водоустойчив и противоскользящий фитнес - мат може лесно да защити вас, във всяка поза.100% чисто нов и високо качество.спецификация : Име на продукта : килимче за йога Материал : tpe Style : един прост, модерен, Nordicnote : 1. При ръчно измерване на размери могат да се различават малко, моля, извинете ме.2. Поради разлика в отразяването на снимане може да има разлика в цвета.Моля, обърнете се към самия продукт.3. Общ срок на доставка е 15-25 дни, моля, търпеливо чакайте.4. Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с мен по имейл, и ние ще ви дадем задоволителен отговор.

Product Name:
Yoga Mat
Material:
tpe
Style:
Simple and modern, Nordic
1. For manual measurement, the dimensions may be slightly different, please forgive me. :
2. Due to the difference in shooting light, there may be some color difference. Please refer to the actual product. :
3. The general delivery time is 15-25 days, please wait patiently. :
4. If you have any questions, you can contact me by email and we will give you a satisfactory answer. :

Те също купуват с този продукт..