• Новинка
Един Подарък за Жени Коледа Забавни Подаръци за Рожден Ден, за Приятелите Женски H&B Живо Пръстен Ястие с Цитати Приятелство Ключодържател Ястие за Жени Рожден Ден, ?
zoom_in

Един Подарък за Жени Коледа Забавни Подаръци за Рожден Ден, за Приятелите Женски H&B Живо Пръстен Ястие с Цитати Приятелство

BGN 11.19

Продукти
check Налично за поръчка

♬ ПОДАРЪК-ИЗНЕНАДА ЗА ПРИЯТЕЛ : Подарък-изненада за приятелите за рождения ден и Коледа, за да отпразнуват нежен приятелство между теб и нея.Това също може да бъде перфектният подарък за булката. ♬ УНИВЕРСАЛНО ЯСТИЕ ЗА УКРАШЕНИЯ : може да съдържа колиета,пръстени,ключове и бижута.Можете да го поставите в спалнята,дневната и банята.Той също може да се превърне в чудесно допълнение към нея комоду,изготвяне на масата и нощното шкафче. ♬ ИЗДРЪЖЛИВ И елегантен : Изработени от висококачествени остъклени керамика и боядисани ръчно,дилататори износостойки.Не са недостатъци на бял порцелан със златен кант. ♬ ПРИБЛИЗИТЕЛНИЯ РАЗМЕР : 4,33 инча х 4,33 инча х 0,73 инча.Той може да стои в спалнята или дори до леглото. ♬ ТВЪРДО ПИСАНЕ на ТЕКСТ : Черно писане на много траен и не се износва-Истинско приятелство-това е пътуване без край.Може да се използва като подарък за рожден ден, за приятелите си-Истинско приятелство-това е пътуване без край.Страхотна качествена глазурованная керамика и ръчно рисувани,броудерс златист и устойчив на абразия.Не хлипкая и е много хубав.Можете да си купите това бижу ястие като подарък за деня на майката,Коледа или пенсиониране-мама винаги и любитчерный почерк и любовен модел са издръжливи и не се износват.За рожден ден,Деня на благодарността и Коледа-Винаги сестра ми завинаги.Това е и идеален подарък за булката.Тя е много подходяща за пръстени, обици или всякакви малки предмети, за които бихте искали да го използвате.Можете да използвате и като подарък за вашата майка си за рожден ден,Коледа и Деня на благодарността-Всичко, отколкото аз мога, аз съм длъжен майка ми-ангел.Модел и детайли са боядисани ръчно.Повърхността е гладка, а на дъното нескользящее.

Те също купуват с този продукт..