• Новинка
Evangelia.YM Женски Аналогови Кварцови Часовници, Диамант и Планински Кристал Цветя Шаблон Циферблат От Неръждаема Стомана, Каишка за Часовник Дивата Дамска Мода Колед?
zoom_in

Evangelia.YM Женски Аналогови Кварцови Часовници, Диамант и Планински Кристал Цветя Шаблон Циферблат От Неръждаема Стомана,

BGN 21.36

Продукти
check Налично за поръчка

Мрежа От Неръждаема Стомана Сплав Кожа Водоустойчив Дишащ Diamond Аналогов Кварцов Механизъм Метал.Внесени.Дамски Аналогови Кварцови Часовници Часовници мъжки. ☛Идеален избор за подарък☚ Прост и класически дизайн часовници, подходящи за всички видове дрехи, това е идеалният подарък за жени, момичета, най-добър приятел или всеки, който обича модни часовници бижута за рожден Ден, годишнина, Коледа, Ден на майката, Ден на св. Валентин и т.н. Едни красиви ръчни часовници им позволяват да получите повече похвала и се открояват сред останалите. ☛Модерен дизайн☚ Най-модерен дизайн позволява да се остане в челните редици на модата и да се насладите на възхищение и завист на околните.Подходящ не само за партита и бизнес работа, но и за ежедневието, идеално се съчетава с всички видове ежедневни облекла.Всеки часовник е толкова уникален, колкото и човекът, който ги носи. ☛Размер часа☚ Нов магнитен каишка решава проблема така, че вашият каишка твърде къса или твърде дълга, за да го носите погрешно.23 см може да се регулира свободно.Каишка здрав, а усвояването на силно.Това е най-добрият избор за вашата модата.Часовници Ръчни Часовници за жени, мъже подарък на приятел часовник ръчен часовник водоустойчив аналогови кварцови Бижута led спортни многофункционални военни луксозни кожени нержавеющие продажба на каишка за носене скоростна стомана дигитален екран голям малък човек електронни умен часовник джобен класически прост. ☛Лесно четени скала☚ Висококачествен кварцов механизъм , висока инжекция скала, показалеца с висока резолюция позволяват много лесно да се определи време дори за жените и момичетата. ☛Обслужване на клиенти☚ Тъй като нашите продукти идват от Китай, може да отнеме от 15 до 20 дни за любимия пакет, за да лети към вас.Признаване на клиенти има за нас голямо значение и ние ще бъдем много щастливи, ако споделите вашия опит с нас и за другите потребители.Всички отговори са високо ценени, ако имате някакви проблеми или въпроси относно нашия продукт, независимо от това, че е преди или след покупката, моля да ни уведомите.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Те също купуват с този продукт..