• Новинка
Кабел за слушалки CHICIRIS, 3,5 мм Plug Подмяна на Кабел Аксесоар 1.2 m/3,9 Фута за Капитана Песни HD V8 двигател V12 X3
zoom_in

Кабел за слушалки CHICIRIS, 3,5 мм Plug Подмяна на Кабел Аксесоар 1.2 m/3,9 Фута за Капитана Песни HD V8 двигател V12

BGN 9.43

Продукти
check Налично за поръчка

Направете звук по-прозрачна, естествена и красива!Възстановете истински звук, да имате друг опит слушане!.Той разполага с широк звучене и различен тембър.Предаването на сигнала е добра, но качеството на звука се подобрява.Щепсела и да играе, като се използва универсален щепсел с 3.5 мм, който е подходящ за Master Tracks HD V8 двигател V12 X3. Жило медна тел OFC е добра электропроводностью, устойчивост на корозия, устойчивост на износване и продължителна експлоатация.Подобрете резолюция и разделение на слушалки, както и премахване на тъп усещане на бас слушалки.Функция : 1. Жило медна тел OFC е добра электропроводностью, устойчивост на корозия, устойчивост на износване и продължителна експлоатация.2. Подобрете резолюция и разделение на слушалки, както и премахване на тъп усещане на бас слушалки.3. Направете звук по-прозрачна, естествена и красива!Възстановете истински звук, да имате друг опит слушане!4. Щепсела и да играе, като се използва универсален щепсел с 3.5 мм, който е подходящ за майстор - песни HD V8 двигател V12 X3.5. Той разполага с широк звучене и различен тембър.Предаването на сигнала е добра, но качеството на звука се подобрява.Параметри : Тип на продукта : Кабел за слушалки Материал на тел : бескислородная мед Материал ядро тел : гола мед Цвят на тел : черна плитка Wire Fitment : Подходящ за Master Tracks HD V8 двигател V12 x3 Диаметър на проводника : Външен диаметър : 3 мм / 0,12 инча Дължина тел : прибл.1.2 m / 3,9 футапродукт Plug : 3,5 мм Управлението на тел : No Applicable Продукти : Интерфейс на източника на възпроизвеждане - национален стандарт 3.5 мм, който може да бъде съвместима с основното оборудване на пазара.Списък на пакета : 1 х слушалки Cable Note : 1. Моля, изчакайте 1-2 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Item Type:
Headphone Cable
Wire Material:
Oxygen-Free Copper
Wire Core Material:
Bare Copper Wire
Wire Color:
Black Braid Wire
Fitment:
Fit for Master Tracks HD V8 V12 X3
Wire Diameter:
Outer Diameter
Wire Length:
Approx.1.2m / 3.9ft
Product Plug:
3.5MM
Wire Control:
No
Applicable Products:
The playback source interface is national standard 3.5mm, which can be compatible with mainstream equipment on the market.
Package List:
1 x Headphone Cable :
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..