• Новинка
SINDERY Аудио Aux Кабел Кабел за Подмяна на Solo 3 /Studio 3 Wireless Solo 2 /Studio 2 Wireless/Pro/Mixr/Executive/Хапчета. (Сив)
zoom_in

SINDERY Аудио Aux Кабел Кабел за Подмяна на Solo 3 /Studio 3 Wireless Solo 2 /Studio 2 Wireless/Pro/Mixr/Executive/Хапчета.

BGN 7.94

Продукти
check Налично за поръчка

Съвместима с вашите Beats Solo 3 Solo 2/Solo HD/Studio 3 Studio 2 /Pro/Detox/Wireless/Mixr/Executive/Хапчета слушалки.Вграден дистанционно микрофон за използване с вашия смартфон, музикален плейър или планшетным устройство.Съвместим с i Pod, i Phone 4, 4 S, 5, 5, 6, 6 S и 6 Плюс.Кръст Бод Пакет съдържа : 1 х аудио кабел с микрофон (за слушалки в комплекта не са включени).Това е лента за глава е продукт на вторичния пазар, а не на оригиналния продукт Beats. 100% Гаранция за връщане на парите : 100% Връщане на парите или повторно изпращане, ако не е подходящ.подмяна Aux кабел захранващ проводник с вграден микрофон и управление е Съвместим с Beats By Dr Dre Solo Слушалки/Studio/Pro/Detox/Wireless/Mixr/Executive/Хапчета за Съвместими слушалки-Beats Solo2 /3 Wired / Wireless On-Ушни слушалки. -Слушалките Beats Solo HD On-Ear. Beats Studio 2.0 /3 Жични /безжични слушалки Over Ear. -Жични слушалки Beats Studio 1. -Безжични слушалки Beats By Dr Dre. -Beats Mixr On-Ear Headphon. -Жични слушалки Beats Pro Over-Ear. Beats Pill+ -Преносим високоговорител Beats Pill 2.0.Ако не сте сигурни, подходящи ли са вашите слушалки, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Вградени функции за дистанционно управление на Отговор / край на повикване на телефонни разговори - Регулиране на висока / ниска сила на звука на музиката - Избор на предишната / следващата музикална пътеки за i Pod и i Phone. 30-дневна гаранция за удовлетворение : Ако не сте доволни по някаква причина,свържете се с нас, за да получите възстановяване или повторно изпращане.Кръст Бод Пакет съдържа : 1x смяна на аудио кабел с микрофон(за слушалки в комплекта не са включени) - Съвместим с Apple i Phone 3 GS / 4 / 4 S / 5 / 5 / 6 / 6 плюс.Забележка : -Дистанционно функция работи само с i Pod, а не на устройства на Samsung и други производители на Apple. -Продуктът НЕ е произведен от компанията Beats Inc.Той не носи никакви търговски марки, собственост на Beats Inc., и продавачът НЕ са свързани с Beats Inc.in в никакъв случай! (Цветовете, показани на снимките, може леко да се различават от действителния продукт от осветление и настройки на цветовете.).

Те също купуват с този продукт..