• Новинка
DUNRU Открит ТЕЛЕВИЗИЯ Покриване на ТЕЛЕВИЗИЯ Капачка за Защита от Слънцето Компютърен Монитор Протектор за Стена, Настолни Изогнутого Тип на Екрана Мека кърпа зана?
zoom_in

DUNRU Открит ТЕЛЕВИЗИЯ Покриване на ТЕЛЕВИЗИЯ Капачка за Защита от Слънцето Компютърен Монитор Протектор за Стена, Настолни

BGN 96.30

Продукти
check Налично за поръчка

Можете да бъдете сигурни, че вашият tv ще бъде суха и чиста.който едновременно измива и мягок на допир.Предпазва екрана на телевизора от пръстови отпечатъци, прах, масла и надраскване, ежедневно износване.Задната част на екрана на телевизора остава отворена, така че вие все още получавате достъп до всички важни портове и кабели.Този протектор е много подходящ за всяка страна на вашия телевизор, включително и долната част, и осигурява най-добрата защита за вашето външно телевизия.Всички проблеми, които имате, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние сме винаги тук, за да ви помогне и да ви отговори в рамките на 24 часа.Има мека кърпа, която не поцарапает вашия телевизор и ще ви помогне да предпазите дисплея на телевизора или монитора.Защитете своя външен телевизор от тежки метеорологични условия, независимо дали на вятър, дъжд, сняг, прах и т.н. са на Разположение различни стандартни размери за вашия телевизор.Задната част на екрана на телевизора остава отворена, така че вие все още получавате достъп до всички важни портове и кабели.Този протектор е много подходящ за всяка страна на вашия телевизор, включително и долната част, и осигурява най-добрата защита за вашето външно телевизия.Всички проблеми, които имате, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние сме винаги тук, за да ви помогне и да ви отговори в рамките на 24 часа". Забележка : 1. Моля, позволете 1-3 мм, се различава от ръчно измерване.2. Поради различния дисплея и на различно осветяване на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането.

Те също купуват с този продукт..