• Новинка
2 елемента Нокти Накисване Купа, Ноктите се Накисва в Купа Маникюр Накиснете Чаша с Триъгълник Кожичките Белачка и Неръждаема Стомана Кожичките Тласкач Нокти Инст?
zoom_in

2 елемента Нокти Накисване Купа, Ноктите се Накисва в Купа Маникюр Накиснете Чаша с Триъгълник Кожичките Белачка и Неръждаема

BGN 9.59

Продукти
check Налично за поръчка

【5 в 1 комплект купички за маникюр】получавате 2 бр. розови чаши за отстраняване на нокти, 1 бр. Нашия набор за накисване на нокти soak bowls комплект може лесно да се премахне акрилни нокти, лак за нокти и се потопете powder отстраняване и да отговарят на вашите ежедневни нужди. 【Ергономичен дизайн】Нашите чаши за накисване на нокти имат двуслойни дизайн.Специален дизайн на чаша за нокти позволява налейте гореща вода в долната част на купата за нокти, за да се топлят през зимата, и сложи лакочистител, в горната част на тавата, за да се ускори процеса на отмачивания гелевых нокти. 【Материал и размера на】Soak off купата за акрилни нокти са изработени от пластмаса ПП за трайно ползване.Купа за накисване на ноктите е с размери около 4.5 * 2.3 *3.9 инча, подходящ за повечето видове ръце и можете да направите лична грижа за ноктите у дома с помощта на комплект за накисване на пръсти, е лесно да се съхранява.И можете да използвате ексфолиращ инструмент за премахване на мъртвата кожа. 【Широкото използване на】Акрилни купата soak off са подходящи както за професии, така и за студенти нийл-арт и може да се прилага за битови или салонного употреба.Нашата купа за накисване маникюр е идеален за лечение на ноктите, омекотяване на кожичките на ноктите, премахване на административните нокти и гела, за лак.Лесно за носене и ще ви донесе приятно изживяване за премахване на лак за нокти. 【Чудесен подарък за баба нокти】Купа за премахване на гел-лак soak off популярна в салон за нокти-арт, прекрасен подарък за маникюрш, начинаещи нийл арт,момичета, жени, майки, особено тези, които обичат маникюрить ръцете на дом.Вие ще се чувстват удобно, когато се накисват ноктите по всяко време и на всяко място.Подходящ за лечение на нокти, премахване на административните нокти, полиране и отстраняване на акрилни нокти и т.н. 2 x розови чаши за облекчаване на нокти 1 x Пилочки за нокти 1 x Триъгълен нож за кожичките 1 x тласкач на кожичките нож.

Те също купуват с този продукт..