• Новинка
MWEFLE дъски за рязане за кухня Дъска за Рязане Кухня, Оризови Люспи Влакна Дъска за Рязане с Дупка,Двустранно използване, (30.8400.8 см)
zoom_in

MWEFLE дъски за рязане за кухня Дъска за Рязане Кухня, Оризови Люспи Влакна Дъска за Рязане с Дупка,Двустранно използване,

BGN 24.56

Продукти
check Налично за поръчка

Дъски за рязане могат да се мият в съдомиялна машина, те са лесни за почистване кухненски кърпи. ■Удобен дизайн : вградена зона за смилане на сок и чесън, дъска за табла от ориз, на люспи,дълбока канавка, която не разливает течност, може да се съхранява течност, 200 мл,както и на зона за рязане на чесън/джинджифил спестява време за готвене. ■Лесен за измиване и почистване на : материалът и от двете страни не е лепкава, можете да го изплакнете с вода, тя да остане чиста.Моля, почистете дъска за рязане на борда навреме след рязане на месо или зеленчуци, за да се избегне кръстосано замърсяване. ■Лесен за съхранение : На дъска за рязане разполага с преносим част за по-удобно носене и закачане. ■ изработен от ориз, на люспи с нулев химически добавянето и без BPA, подходящ за рециклиране и биоразложения.Форма : rectangle Packing тип : single pack Is има функция отопление : No Size : 40*30*0.8 cm Applicable people : the Public whether it is manual : No.

Те също купуват с този продукт..