• Новинка
Toyvian Неръждаема Дъска за Рязане на Притежателя на Дъска за Рязане Организатор Стойка Държач с Тава за Капки за Кухненски Шкаф Маса (Розов)
zoom_in

Toyvian Неръждаема Дъска за Рязане на Притежателя на Дъска за Рязане Организатор Стойка Държач с Тава за Капки за Кухненски

BGN 28.79

Продукти
check Налично за поръчка

Титуляр Дъска За Табла От Неръждаема Стомана Държач За Кърпи.Органайзер за дъска за табла е много подходящ за използване в кухни, проходимост, мивка, списания, маси, шкафове и много други.Нашата поставка за притежателя на дъска за табла изработени от тежка рамка от стомана с трайни антикоррозийным покритие.С помощта на нашата стойка за дъска за табла, възможно е да организирате вашите капаци на тенджери, ястие, дъска за рязане бяла дъска, дъска за рязане бяла дъска, чинии, etc.it държи здраво предмети и ги държи в ред.Този органайзер за дъска за табла може постоянно да стоят на плоски повърхности, без допълнителни инструменти не се изисква.Описание на Черта - Цвят : розов.- Размер : Приблизително 28. 7x20. 5x9. 7.- Материал : неръждаема стомана, PP.- Цвят : розов.- Размер : size1. Кръст Бод Пакет, включително : 1 х дъска за Рязане Багажник.

Те също купуват с този продукт..